MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Υπόθεση Διαφθοράς: το σκάνδαλο της τραπεζικής εταιρίας αποκαλύπτεται στον OTE TV

Μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις διαφθοράς στον παγκόσμιο οικονομικό χάρτη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά οι συνδρομητές του OTE TV την Κυριακή 14 Αυγούστου στο OTE CINEMA 1HD.

author-image Ζurab Sam

Το επάγγελμα λειτούργημα του δημοσιογράφου τιμά ο Denis Robert αποκαλύπτοντας τις ύποπτες δουλειές της τραπεζικής Clearstream. Σύμμαχος του στην αναζήτηση της αλήθειας και της φανέρωσής της στους πολίτες της Γαλλίας δεν είναι άλλος από τον αδέκαστο δικαστή Renaud Van Ruymbeke, γνωστό πολέμιο της διαφθοράς. Η έρευνά τους τους οδηγεί στην καρδιά ενός πολιτικού και οικονομικού σκανδάλου που θα ταρακουνήσει τόσο τη γαλλική κυβέρνηση όσο και ολόκληρη την Ευρώπη. Στο στόχαστρο της κυβέρνησης και της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο ίδιος ο δημοσιογράφος. Από εδώ και πέρα η προσωπική του ζωή μετατρέπεται σε ένα «θρίλερ».

clearstreamaffair otetv 2

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη της «υπόθεσης διαφθοράς» κάθεται ο Vincent Garenq. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του δημοσιογράφου που αποκάλυψε το σκάνδαλο το 2001 στη Γαλλία βλέπουμε τον Gilles Lellouche, ενώ το ρόλο του δικαστή ενσαρκώνει ο Charles Berling. Ο Laurent Capelluto κέρδισε την υποψηφιότητα για τον καλύτερο ηθοποιό στα 6α Βραβεία Magritte to 2015, υποδυόμενος τoν γαλλικό επιχειρηματία και εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο της Clearstream Bank, Imah Lahoud.

clearstreamaffair otetv 1

Η ταινία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 21:00 στο OTE CINEMA 1HD.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b