MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κυριακή βράδυ στο… Jurassic World

Ο σύγχρνος κόσμος αναμειγνύεται με αυτόν της Ιουρασικής περιόδου για να δώσει την ευκαιρία στους συνδρομητές του ΟΤΕ TV να ζήσουν τη δικία τους περιπέτεια την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD, με την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας Jurassic World.

Monopoli Team
Ένα νέο πάρκο είναι χτισμένο στο αρχικό τοπίο του διάσημου Jurassic Park του Steven Spielberg. Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι που η καινούργια ατραξιόν του πάρκου, ένας γενετικά τροποποιημένος γιγαντιαίος δεινόσαυρος εν ονόματι Indominus Rex, δραπετεύει και ξεκινά να σκοτώνει ανελέητα. Η ταινία συνεχίζει την επιτυχημένη σειρά ταινίων Jurassic Park -τις ταινίες που απενεχοποίησαν το θέμα των δεινοσαύρων στο σινεμά- όχι ως ένα ακόμα franchise reboot, αλλά ως ουσιαστικά μια μετέπειτα συνέχεια της ιστορίας. 

jurassicworld6
Ο Spielberg βρίσκεται ακόμα εδώ, αλλά σε ρόλο παραγωγού αυτή τη φορά, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Colin Trevorrow. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τους Chris Pratt (Her, Guardians of the Galaxy), Bryce Dallas Howard (The Help, 50/50) και τον μικρό ηλικιακά αλλά ταλαντούχο Ty Simpkins (Insidious, Iron Man 3). Πρωταγωνιστικό ρόλο όμως έχουν και τα οπτικά εφέ, για τα οποία η ταινία έχει βραβευτεί στα Hollywood film awards

jurassicworld4

Το Jurassic World δε στερείται βραβείων. Εκτός από τη βράβευση των οπτικών εφε, βραβείο πήρε και ο πιτσιρικάς Ty Simpkins, για την ερμηνεία του ως νέος ηθοποιός με βραβείο Saturn. Ο Chris Pratt βραβεύτηκε με MTV Movie Award για την καλύτερη ερμηνεία δράσης. Επιπλέον, η ταινία συνολικά έχει λάβει 52 υποψηφιότητες. 

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b