MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο στην TV: 3 προγράμματα που αξίζει να δείτε

Κορυφαίες αθλητικές συναντήσεις, blockbusters και συναρπαστικές ταινίες δράσης περιλαμβάνει το τηλεοπτικό μενού το Σαββατοκύριακο στα κανάλια του ΟΤΕ TV.Μείνετε συντονισμένοι για ένα απολαυστικό τηλεοπτικό τριήμερο!

Monopoli Team

Παρασκευή με “διπλή δόση” δράσης!

fast
Fast & Furious 6 και Furious 7
Από τις πιο δημοφιλή blockbuster των τελευταίων χρόνων, οι δύο ταινίες της saga “Fast and Furious” προβάλλονται μαζί στον ΟΤΕ ΤV.

Καταιγιστική δράση, supercars, κόντρες, ξύλο, πιστολίδια, hacking, δρόμοι, εφέ, ωραίες γυναίκες και εξωτικές τοποθεσίες είναι τα συστατικά των ταινιών Fast & Furious που εγγυώνται ένα απολαυστικό τετράωρο με την αδρεναλίνη στο κόκκινο!
Πότε; Παρασκευή 27 Μαΐου στις 21.00 και στις 23.15 στο κανάλι OTE CINEMA 1HD

Σάββατο με παρεϊστικη διάθεση!

uefa champions league final 2016 featured
UEFA Champions League: Τελικός!
Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο.

Ακόμα και εάν δεν ανήκετε στους φανατικούς του ποδοσφαίρου ο τελικός του UEFA Champions League είναι ιδανική αφορμή για παρεϊστικη μάζωξη στο σπίτι. Ο ισπανικός “ποδοσφαιρικός εμφύλιος” ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι σίγουρα ένα θέαμα που αξίζει να δείτε. Ο ΟΤΕ TV ετοιμάζει κορυφαία τηλεοπτική κάλυψη, με ειδική καθημερινή εκπομπή (UEFA Champions League: The Final, 21.30, OTE SPORT 1HD), δημοσιογραφική αποστολή στην Μαδρίτη (Αντρέα Παλομπαρίνι) και τριπλή αποστολή στο Μιλάνο (Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Σωτήρης Κωσταβάρας, Αντρέα Παλομπαρίνι) για τη μεγάλη συνάντηση, ενώ θα είναι ένας από τους 14 τηλεοπτικούς παρόχους παγκοσμίως που θα πατήσει το χορτάρι του San Siro με δικές του κάμερες.
Πότε; Σάββατο 28 Μαϊου στις 21.30, OTE SPORT 1HD


Κυριακή με blockbuster για όλη την οικογένεια!

Pitch Perfect 2
Pitch Perfect 2
Ένα σπιντάτο, νεανικό blockbuster που δεν είδαμε στις ελληνικές αίθουσες έρχεται σε τηλεοπτική πρεμιέρα στον ΟΤΕ ΤV την Κυριακή 29 Μαίου. 

Μετά το θρίαμβο που σημείωσε στο box office η πρώτη ταινία «Pitch Perfect» (2012), ήταν αναμενόμενο ν’ ακολουθήσει σηκουελ γι’ αυτό το teen φαινόμενο. Το «Pitch Perfect 2» (στα ελληνικά αποδόδεται Κάτι Πιο Ποπ 2) βγήκε στις αμερικανικές αίθουσες τον περασμένο Μάϊο με εξίσου εντυπωσιακή ανταπόκριση. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ελίζαμπεθ Μπανκς που γνωρίσαμε μέσα από το «Hunger Games». Η ιστορία αφορά τις The Bellas, το φωνητικό συγκρότημα των κοριτσιών που έσκισε στον μεγάλο τελικό των κολεγίων της Αμερικής. Η νέα πρόκληση που καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν είναι η συμμετοχή τους σ’ έναν διεθνή διαγωνισμό με συγκροτήματα από όλο τον κόσμο, με στόχο να είναι το πρώτο αμερικανικό συγκρότημα που διεκδικεί θέση στον τελικό.
Με πρωταγωνίστριες τις πολύ δημοφιλείς στο νεανικό κοινό Anna Kendrick και Brittany Snow η ταινία σημείωσε κέρδη 14,7 εκατ. δολαρίων!
Πότε; Κυριακή 29 Μαΐου, στις 21.00, στο κανάλι OTE CINEMA 1HD

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b