MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Oι Μαχητές των Δρόμων… “τρέχουν” με πολλά γκάζια στον ΟΤΕ ΤV

Από τα μεγαλύτερα blockbuster των τελευταίων χρόνων, η 7η ταινία της saga “Fast and Furious” κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα στον ΟΤΕ ΤV και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Monopoli Team

Με θριαμβευτική πορεία στο box office – μόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο ξεπέρασε τα 384 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως- το “Fast and Furious 7” είχε θερμή υποδοχή από τους φανατικούς θεατές του. Δεν είναι και λίγο εάν σκεφτεί κανείς ότι προκειται για μια ταινία που μετρά 15 χρόνια!

paul walker fast furious cgi weta

Στην 7η ταινία της σειράς τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο James Wan («Insidious», «Saw», «The Conjuring»), ο Ντόμινικ Τορέτο (Vin Diesel) νιώθει πως έφτασε η ώρα να κάνει μια ήρεμη ζωή, μετά την μεγάλη του κόντρα με τον Όουεν Σο, που είδαμε στην προηγούμενη ταινία. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια ωστόσο, ο αδερφός του αποθανόντος Σο (που ερμηνεύει ο Jason Statham) επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του. Και εκεί ξεκινάει η αληθινή περιπέτεια… 

Καταιγιστική δράση, supercars, κόντρες, ξύλο, πιστολίδια, hacking, δρόμοι, εφέ, ωραίες γυναίκες και εξωτικές τοποθεσίες είναι τα συστατικά της ταινίας που εγγυάται απολαυστικό θέαμα για τους φαν του είδους!

Θυμίζουμε ότι το “Fast and Furious 7” σημαδεύτηκε από το θάνατο του Paul Walker που συνέβει πριν ακόμη ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας, γεγονός το οποίο δημιούργησε ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση σε όλους τους συντελεστές. «Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχα να κάνω στη ζωή μου», δηλώνει ο σεναριογράφος της ταινίας, Gary Scott Thompson.

Fast  Furious 7-paul walker

Η τελευταία σκηνή του “Fast and Furious 7″ με τον Brian O’ Conner (Paul Walker) ν’ απομακρύνεται προς το ηλιοβασίλεμα είναι αφιερωμένη σ΄αυτόν… “Είναι ένας φόρος τιμής για τον Paul και για την οικογένεια του Furious. Αυτή η σκηνή δίνει σε όλους μας την ευκαιρία να πούμε το τελευταίο αντίο στον Paul Walker” αναφέρει ο παραγωγός Chris Morgan.

Fast and Furious 7 2

H ταινία προβάλλεται σε τηλεοπτική πρεμιέρα την Κυριακή 8 Μαϊου στις 21.00 στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1HD

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b