MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“The Odd Couple” και “Mozart in the Jungle”: συνεχίζονται αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV

Ο ΟΤΕ TV μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το δεύτερο κύκλο δυο αγαπημένων σειρών που συζητήθηκαν αρκετά την προηγούμενη σεζόν. Πρόκειται για την ανατρεπτική σειρά Mozart in the Jungle και την αμερικανική κωμική σειρά The Odd Couple που προβάλλονται στο κανάλι OTE CINEMA 4HD.

author-image Πένυ Νικολάου

Το The Odd Couple, η κωμική σειρά, remake του ομότιτλου θεατρικού έργου του Νιλ Σάιμον (1965) στο Μπρόντγουεϊ, επιστρέφει για τη συνέχεια.
Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια από την πρώτη προβολή του έργου του Σάιμον έχουν προηγηθεί ακόμα πέντε διασκευές του αρχικού σεναρίου μέσα από ταινίες, τηλεοπτικές σειρές αλλά και καρτούν.

odd couple s2

Σε αυτό τo πιο σύγχρονo reboot του Odd Couple πρωταγωνιστούν ο Μάθιου Πέρι (ή αλλιώς ο Τσάντλερ για τους φαν των Friends!) και ο Τόμας Λένον, υποδυόμενοι δύο φίλους από το κολέγιο που ξανασυναντιούνται μετά από χρόνια όταν και οι δύο είναι πλέον χωρισμένοι… Παρά τις πολλές και σοβαρές διαφορές τους, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Ο τρόπος τους όμως θυμίζει τη μέρα με τη νύχτα!

qa2uKmlWhzM

Ο Μάθιου Πέρι στο ρόλο του ακατάστατου και χαλαρού Όσκαρ Μάντισον και ο Τόμας Λένον στο ρόλο του «clean freak» και ιδιότροπου Φέλιξ είχαν παντρευτεί και κάνει παιδιά με δύο γυναίκες πολύ διαφορετικές από τους ίδιους. Χρόνια αργότερα, ο Φέλιξ ο οποίος είναι τώρα ένας επιμελώς ατημέλητος συντάκτης ειδήσεων και επαγγελματίας φωτογράφος που τον έδιωξε από το σπίτι η γυναίκα του μετά από είκοσι χρόνια γάμου (αφού πέρασαν τα οκτώ από αυτά σε συνεδρίες με συμβούλους γάμου) καταλήγει να συγκατοικεί με τον Όσκαρ ο οποίος είναι τώρα αθλητικός παρουσιαστής σε talk show και που και η δική του πρώην σύζυγος τον άφησε επειδή ήταν ένας «απερίσκεπτος βλάκας». Πλέον και οι δύο διαζευγμένοι θα πρέπει να ζήσουν στο ίδιο διαμέρισμα και να τα βγάλουν πέρα παρά τις διαφορές τους. Παράλληλα με τις προσπάθειες τους να συντονίσουν τις διαμετρικά αντίθετες προσωπικότητές τους, ο Φέλιξ και ο΄Οσκαρ βγαίνουν με την Κέισι και την Έμιλι, δύο αδελφές που συγκατοικούν στο ίδιο κτίριο με αυτούς, και που και οι δύο έχουν αποχωρήσει πρόσφατα από τις δικές τους μη υγιείς σχέσεις. Ο Φέλιξ ωστόσο είναι αρκετά ανασφαλής και εξακολουθεί να έχει αισθήματα για την Άσλεϊ, ενώ ο Όσκαρ, αντιθέτως, αισθάνεται πολύ καλύτερα μακριά από την πρώην του, εκτός από τις φάσεις που τον απειλεί ότι θα πάρει τα παιδιά τους εάν δεν πληρώσει το επίδομα διατροφής εγκαίρως.

Ο 2ος κύκλος του The Odd Couple έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 10 Απριλίου και συνεχίζεται κάθε Κυριακή στις 22.00

mozart in the zungle

Tο βραβευμένο φέτος με 2 Χρυσές Σφαίρες (καλύτερης κωμικής σειράς και α’ ανδρικού ρόλου) Mozart in the Jungle, δίνει στην κλασική μουσική μία punk-rock διάσταση και μας δείχνει πως ό,τι συμβαίνει πίσω από την αυλαία στη συμφωνική μπορεί να είναι εξίσου συναρπαστικό με ό,τι συμβαίνει στη σκηνή!

Στη σειρά ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ υποδύεται τον Ροντρίγκο, έναν χαρισματικό και παθιασμένο μαέστρο με την εικόνα ροκ σταρ και την ψυχή ποιητή, που προσλαμβάνεται για να δώσει νέα πνοή στη Συμφωνική Ορχήστρα της Νέας Υόρκης. Η βασική σύγκρουση στο Mozart in the Jungle περιστρέφεται γύρω από την επιθυμία του Ροντρίγκο να αλλάξει σχεδόν τα πάντα. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης η Λόλα Κιρκ ως μία επίδοξη ομποΐστα την οποία προσλαμβάνει ως βοηθό του ο Ροντρίγκο αλλά και η Σάφρον Μπάροους.

«Μου άρεσε ότι διεισδύσαμε στον ανεξερεύνητο για τους περισσότερους κόσμο της κλασικής μουσικής και αναδείξαμε την ευχάριστη πλευρά του. Οι μουσικοί της κλασικής μουσικής αναπνέουν, τρώνε και ζουν χαλαρά όπως ακριβώς οι υπόλοιποι άνθρωποι, αλλά στη σκηνή μοιάζουν πράγματι κάπως πιο σοβαροί» λέει ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ.

Ο δεύτερος κύκλος του Mozart in the Jungle ξεκίνησε την Κυριακή 10 Απριλίου και συνεχίζεται κάθε Κυριακή στις 22.30

ouFbHFiRHFk

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b