MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παγκόσμιες πρεμιέρες και συναρπαστικά blockbusters στα κανάλια του OTE TV

H παγκόσμια πρεμιέρα του 3ου κύκλου της δημοφιλούς δραματικής σειράς του BBC “The Musketeers” στον ΟΤΕ TV, ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα των καναλιών OTE CINEMA.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η επιτυχημένη σειρά με τους γνωστούς ήρωες του Αλέξανδρου Δουμά, Ντ’ Αρτανιάν, Άθω, Πόρθο και Άραμι τους οποίους υποδύονται οι Λουκ Πασκαλίνο, Τομ Μπερκ, Χάουαρντ Τσαρλς και Σαντιάγκο Καμπρέρα αντίστοιχα, θα αρχίσει να προβάλλεται την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 22.00 στο OTE CINEMA 4, πριν την πρεμιέρα της σε Αμερική και Αγγλία.

heartbeat ote tv

Στο ΟΤΕ CINEMA 4HD έρχονται κι άλλες μεγάλες πρεμιέρες σειρών. Η δραματική σειρά Heartbeat, που ξεδιπλώνει την προσωπική και επαγγελματική ζωή της καρδιοχειρουργού Άλεξ Παντιέρ (Μελίσα Τζορτζ) και βασίζεται σε αληθινή ιστορία, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 22.00, 24 ώρες μετά την Αμερική με διπλό επεισόδιο, ενώ η μεταφυσική σειρά τρόμου South of Hell με πρωταγωνίστρια την ελληνικής καταγωγής Μίνα Σουβάρι θα ακολουθεί την κυνηγό Μαρία Άμπασκαλ σε μια περιπετειώδη καταδίωξη δαιμόνων από την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 23.00.

house of cards ote tv

Ο 4ος κύκλος της σειράς- φαινόμενο House of Cards” με τους Κέβιν Σπέισι και Ρόμπιν Ράιτ, μετά το δικό της αποκλειστικό κανάλι, μετακομίζει στο ΟΤΕ CINEMA 4HD και θα προβάλλεται από το Σάββατο 26 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 22.00.

boychoir ote tv

Το πρόγραμμα της εβδομάδας περιλαμβάνει και blockbusters σε πρώτη προβολή, όπως το μουσικό δράμα Χορωδία με τους βραβευμένους με Όσκαρ Ντάστιν Χόφμαν και Κάθι Μπέιτς, αλλά και τον Κέβιν ΜακΧέιλ (Glee), την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 21.00, στην ζώνη Red Carpet Premieres του ΟΤΕ CINEMA 1HD, αλλά και την απολαυστική κομεντί Η Άλλη Γυναίκα με ένα γυναικείο καστ που αποτελείται από τις Κάμερον Ντίαζ, Λέσλι Μαν, Κέιτ Άπτον και Νίκι Μινάζ, την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 21.00 στην ζώνη Sunday Blockbuster.

hobit ote tv

Επίσης, το συναρπαστικό τελευταίο μέρος της τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον “Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών” έρχεται την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD, ενώ στην ζώνη Red Carpet Premieres θα προβληθεί η ταινία “La Jalousie” με την Άννα Μουγκλαλίς που διαγωνίστηκε στο 70ο Φεστιβάλ Βενετίας, από τον βραβευμένο στα φεστιβάλ Καννών και Βενετίας Γάλλο σκηνοθέτη, Φιλίπ Γκαρέλ (Πέμπτη 30 Μαρτίου, 21.00).

nuxta tromou 2 ote tv

Από το πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 2 δεν θα μπορούσε να λείπει και αυτή την εβδομάδα το αφιέρωμα στις ταινίες τρόμου με δύο ακόμα παραγωγές back2back την Τρίτη 29 Μαρτίου. Το σίκουελ του θρίλερ του 1976 “Όταν Πέφτει Το Σκοτάδι” έρχεται από τον παραγωγό μεγάλων επιτυχιών και βραβευμένο με 2 Emmy Ράιαν Μέρφι (American Horror Story, Glee, Nip/Tuck) και τον υποψήφιο για Emmy σκηνοθέτη Αλφόνσο Γκόμεζ Ρεχόν. Ακολουθεί το “Νύχτα Τρόμου 2” με τους Γουίλ Πέιν, Τζέιμι Μάρεϊ και Σον Πάουερ. Οι ταινίες θα προβληθούν στις 22.00 & 23.30 αντίστοιχα.

Από την Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 21.50 στο FOX προβάλλεται ο νέος 4ος κύκλος της κατασκοπευτικής σειράς “The Americans”, δημιουργίας του πρώην αξιωματούχου της CIA, Joe Weisberg.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b