MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Χορωδία”: οι αγγελικές φωνές που μάγεψαν το box office!

Με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Ντάστιν Χόφμαν και με την σκηνοθετική υπογραφή του François Girard, σκηνοθέτη του βραβευμένου με Όσκαρ Μουσικής «Το Κόκκινο Βιολί», η ταινία «Χορωδία» αποκαλύπτει ότι το εξαιρετικό ενυπάρχει σε κάθε άνθρωπο αρκεί να τολμήσει το όνειρο!

Μαρίνα Πυλαρινού

Ο Στετ, ένα 12χρονο αγόρι που πρόσφατα έχασε την μητέρα του καταλήγει σε ένα μουσικό οικοτροφείο, με τα δίδακτρα πληρωμένα από έναν ανώνυμο ευεργέτη. Κανείς δεν περιμένει ότι αυτό το ατίθασο και μοναχικό πλάσμα θα καταφέρει να μπει στο συγκρότημα Boychoir – μια χορωδία αγοριών, που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο διατηρώντας υψηλά το κύρος της σχολής της.

boychoir 1

Το φιλμ του Ζιράρ χρησιμοποιεί σαν όχημα την μουσική, αλλά μιλά για το πόσο σημαντικό είναι να μην εγκαταλείπεις το κυνήγι του ονείρου σου και χτίζει μέσα από την ιστορία του μικρού πρωταγωνιστή μια διαφορετική ταινία ενηλικίωσης.

Σημαντικό ατού στην ταινία ο Ντάστιν Χόφμαν στο ρόλο του αυστηρού και απαιτητικού μαέστρου της χορωδίας ο οποίος βοηθά τον Στετ ν’αλλάξει τη ζωή του για πάντα…

boychoir 3

Η ταινία προβάλλεται σε τηλεοπτική πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b