MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Πνεύμα του Κακού “επιστρέφει” στον ΟΤΕ TV

Μια από τις διασημότερες και εμβληματικότερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών επιστρέφει μ’ ένα πολύ αξιόλογο remake που έχει την υπογραφή του σκηνοθέτη Gil Kenan.

Μαρίνα Πυλαρινού

«Poltergeist» σημαίνει ο κόσμος των πνευμάτων. Επίκεντρο της ιστορίας είναι μια οικογένεια η οποία μετακομίζει σ’ ένα σπίτι το οποίο στοιχειώνεται από σατανικές υπερφυσικές δυνάμεις. Όταν οι επιθέσεις των ανατριχιαστικών αυτών δυνάμεων ενταθούν και η μικρή κόρης της οικογένειας καταλήξει όμηρός τους, η οικογένεια πρέπει να ενωθεί για να την σώσει πριν εξαφανιστεί για πάντα.

poltergeist ghost

Σε πρώτη ανάγνωση η ιστορία της ταινίας φαίνεται αρκετά συνηθισμένη. Ωστόσο αυτό είναι και το μεγάλο της πλεονέκτημα καθώς “παίζει” με τους πιο ενδόμυχους φόβους μας: ότι δεν είμαστε ασφαλείς στο ίδιο μας το σπίτι αφού ακόμη και τα πιο ακίνδυνα οικιακά αντικείμενα μπορούν να αποδειχθούν θανάσιμες παγίδες. 

Poltergeist2015 5

Η ταινία αποτελεί remake της κλασικης ταινίας του 1982 η οποία είχε βασιστεί σε σενάριο του Steven Spielberg. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Tobe Hooper («Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι»), ωστόσο η “παρουσία” του Spielberg -που ήταν και παραγωγός- ήταν εξαιρετικά έντονη στην ταινία.

Παίζουν: Σαμ Ρόκουελ, Ρόζμαρι ΝτεΓουίτ, Τζάρεντ Χάρις, Τζέιν Άνταμς και η μικρή Κένεντι Κλέμεντς στο ρόλο της Μάντισον.

Η ταινία προβάλλεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 21.00 στο ΟΤΕ CINEMA 1HD 

Κάθε Τρίτη συνεχίζεται το αφιέρωμα στις ταινίες τρόμου όλο τον Μάρτιο με 2 ταινίες στις 22.00 & 00.00.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b