MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Critics’ Choice Awards: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο καλύτερος ηθοποιός του 2016!

Αυτή οπωσδήποτε είναι η χρονιά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο όπου ίσως λάβει το Όσκαρ που τόσο αξίζει!

author-image Πένυ Νικολάου

Μετά τις Χρυσές Σφαίρες ο ταλαντούχος ηθοποιός έλαβε ένα ακόμα μεγάλο βραβείο στα Critics’ Choice Awards που πραγματοποιήθηκαν στις 17 Ιανουαρίου. Ο Ντι Κάπριο τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για το 2016 που όπως φαίνεται ανοίγει το δρόμο για το πολυαναμενόμενο βραβείο.

Σαρώνει λοιπόν τα βραβεία για την απίστευτη εμφάνισή του στην “Επιστροφή” (The Revanent) όπου παρακολουθούμε ένα βίαιο και σκληρό western γύρω από το ζήτημα της εκδίκησης.

the revenant

Ενώ ο ίδιος δεν ήταν εκεί αυτοπροσώπως για να πάρει το βραβείο του , το δέχτηκε με μια δήλωση μέσω δορυφόρου από την Ευρώπη , όπου βρίσκεται για την προώθηση της ταινίας Revenant. Συγκεκριμένα είπε: ” Σας ευχαριστώ πολύ για το βραβείο και λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι εκεί! Αποτελεί απίστευτη τιμή, σημαίνει τόσα πολλά για εμάς. Όλα τα οφείλουμε στο σκηνοθέτη μας Alejandro Inaritu , και είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ . Εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ για την αναγνώριση σας . “

Μάλιστα, η Κέιτ Ουίνσλετ, συμπρωταγωνίστρια του στον «Τιτανικό», σχολιάζοντας τις πιθανότητες να κερδίσει ο Ντι Κάπριο το Όσκαρ, είπε ότι το 2016 θα είναι η χρονιά του Λίο. Σημείωσε ότι δε μπορεί να φανταστεί ότι δε θα λάβει εκείνος το βραβείο αν και πρόσθεσε ότι είναι αρκετά δύσκολο, καθώς υποψήφιος είναι και ο συμπρωταγωνιστής της στο Στιβ Τζομπς, Μάικλ Φασμπέντερ.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b