MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O «Άλλος Κόσμος» κερδίζει το κοινό

Με περισσότερα από 370.000 εισιτήρια, η ταινία «Ένας άλλος κόσμος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη διαγράφει εντυπωσιακή πορεία στο box office.

Monopoli Team

Τις πρώτες 18 ημέρες προβολής και έχοντας ξεπεράσει το ρεκόρ του «Αν…» στις αντίστοιχες ημερομηνίες, περισσότεροι από 370.000 θεατές παρακολούθησαν τη δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία.

Δείτε τα σχόλια των θεατών για το «Ένας άλλος κόσμος»: https://youtu.be/hmP2X_J78Ik

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».

ANDREA OSVART CPAPAKALIATIS 5

Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA μέσα στο 2016.

J.K. SIMMONS MARIA KAVOGIANNI 3

Λίγα λόγια για την ταινία «Ένας Άλλος Κόσμος»
Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε. Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους υπηκόους, η οποία ξεδιπλώνεται σε μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία. Τρεις γενιές που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα, μέσα από έναν δυνατό έρωτα.

Διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικές γενιές, διαφορετικές οπτικές. Ο παρανομαστής, όμως, κοινός. Η οικονομική κρίση, το εργασιακό, το μεταναστευτικό, ο φασισμός, αλλά και το αιώνιο ερώτημα «ο Έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα;».
Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο J.K.Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»). Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

Μέσα από το πρόγραμμα συμπαραγωγών του ο ΟΤΕ TV στηρίζει την ελληνική κινηματογραφία και τους δημιουργούς της. Για τη σεζόν 2015-16, το πρόγραμμα συμπαραγωγών του OTE TV περιλαμβάνει πολλές σπουδαίες ελληνικές ταινίες αλλά και ντοκιμαντέρ.

Διαβάστε περισσότερα στη συνένετυξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

NIKI VAKALI TAWFEEK BARHOM 4
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b