MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kuzina: ένας ακόμα θησαυρός του κέντρου!

Υπάρχουν πολλά να κάνει και να δει κανείς στο κέντρο της Αθήνας: Να περπατήσει στους πεζόδρομους του Θησείου, να θαυμάσει τον ναό του Ηφαίστου και τη θέα της Ακρόπολης, ή απλά να επισκεφθεί την Kuzina!

Xταπόδι στιφάδο με Vinsanto & πουρέ από ρεβίθια
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

To διαχρονικό εστιατόριο της οδού Αδριανού συνδυάζει τη μοναδική ατμόσφαιρα της ιστορικής πλευράς της Αθήνας, με την εκλεπτυσμένη διακόσμηση της σάλας και τα μοναδικά πιάτα του διάσημου chef Άρη Τσανακλίδη, που το καθιστούν ένα γαστρονομικό παράδεισο.

Ο Άρης Τσανακλίδης, για μία ακόμα χρονιά, παρουσιάζει το χειμερινό menu του, το οποίο σταθερά εστιάζει στην ελληνική κουζίνα, με έντονες διεθνείς επιρροές. Τα πιάτα που ξεχωρίσαμε, μεταξύ άλλων ήταν, το χταπόδι στιφάδο με Vinsanto & πουρέ από ρεβίθια, το οποίο, με τη γλυκιά του γεύση παραπέμπει σε νέκταρ! Στη συνέχεια δοκιμάσαμε έναν ζουμερό σολομό ποτισμένο με ponzu σως και συνοδευόμενο από λαχανικά και ρύζι ατμού, και στο τέλος… ενδώσαμε στον πειρασμό της τάρτας σοκολάτας, που αποτελείται από 70% Equador Casa Luker bitter, Equador Casa Luker γάλακτος και gianduja, με μία στρώση καραμέλας και καραμελωμένα φουντούκια. Κανένας δε θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτό το αριστούργημα!

kotsi arniou

tarta sokolatas kuzina aris tsanaklidis
Τάρτας σοκολάτας, με 70% Equador Casa Luker bitter, Equador Casa Luker γάλακτος και gianduja, μία στρώση καραμέλας και καραμελωμένα φουντούκια

Για ακόμα μία φορά μείναμε εντυπωσιασμένοι από την αστείρευτη δημιουργικότητα του Άρη Τσανακλίδη, η οποία, σε συνδυασμό με το μαγευτικό περιβάλλον της Kuzina, συνιστά μία αξέχαστη γαστριμαργική εμπειρία και μία υπόσχεση ότι σύντομα θα είμαστε και πάλι εκεί.

Kuzina
Αδριανού 9, Θησείο | www.kuzina.gr

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b