MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παράσταση Αλληλεγγύης Τα Ψηλά Βουνά στο Θέατρο Ακροπόλ

Τα Ψηλά Βουνά διοργανώνουν “Παράσταση Αλληλεγγύης” για τα παιδιά των προσφύγων που αντιμετωπίζουν το 2016 με αβεβαιότητα και φόβο, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Ακροπόλ.

author-image Πένυ Νικολάου

Μια χριστουγεννιάτικη εκδρομή στα Ψηλά Βουνά του Ακροπόλ, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 11:30 με μια ειδική παράσταση αφιερωμένη σε αυτά τα παιδιά σε ανάγκη.
Αντί εισιτηρίου, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσφέρουν παιχνίδια και ρούχα τα οποία θα διατεθούν στην ειδική Δομή του Δήμου Αθηναίων «Κέντρο προσωρινής ανοιχτής φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα», στην εθελοντική οργάνωση «Δρόμοι Ζωής» και στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΜΕΤΑδραση.

ta psila vouna2 theatro akropol prosfuges

Δηλώσεις συμμετοχής – προκράτηση θέσεων για την «Παράσταση Αλληλεγγύης» θα γίνονται στο τηλέφωνο του Θεάτρου 211 800 26 84 (καθημερινές 09:00 – 13:00, Σαββατοκύριακα 10:00 – 17:00), καθώς και μέσω των ραδιοφώνων ΔΙΕΣΗ, ΔΡΟΜΟΣ και ATHENS ROCK.
Να τονίσουμε ότι τα παιχνίδια και τα ρούχα θα συγκεντρωθούν αποκλειστικά στους χώρους του θέατρου και μόνο το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου την ώρα της παράστασης.

Μια ευκαιρία να θυμηθούμε όλοι το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων και να σταθούμε στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη!

theatro Akropol parastasi allilegguhs

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b