MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Monica Belluci: ένα “Bond Girl” ετών 51!

Η νέα “Bond Lady” παρά τα 51 της χρόνια διατηρεί τη φρεσκάδα και τη λάμψη της σε κάθε της εμφάνιση.

Monopoli Team

Αυτό αποδεικνύει άλλωστε και η νέα της φωτογράφιση στο περιοδικό Esquire του Μεξικού, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Η Monica Bellucci φωτογραφίζεται με σέξι εσώρουχα και αποκαλυπτικά φορέματα, ενώ μιλά στο περιοδικό για το ρόλο της στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξή της στο ελληνικό περιοδικό Esquire:

Esquire: Ποια είναι η Λουτσία που υποδύεσαι στο «Spectre»;
Μonica Bellucci: [γέρνει κοντά μου σαν να φοβάται μην την ακούσουν] Η Λουτσία είναι μια Ιταλίδα, χήρα μαφιόζου, η οποία έχει πολλά κρυμμένα μυστικά. Όταν πρωτοσυναντά τον James Bond, δεν τον εμπιστεύεται, καθώς αυτός ανήκει σε έναν κόσμο όπου οι άντρες ασκούν εξουσία με βάναυσο τρόπο. Και η Λουτσία το έχει βιώσει από πρώτο χέρι ως σύζυγος μαφιόζου. Σταδιακά όμως συνειδητοποιεί τη δύναμη που διαθέτει ως γυναίκα. Μπορεί ο Bond να της σώζει τη ζωή απομακρύνοντάς την από το επικίνδυνο περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται, αλλά εκείνη, με τη σειρά της, του παρέχει πολύτιμες πληροφορίες.

Esq: Ως άντρας και ως δημοσιογράφος οφείλω στους αναγνώστες να σε ρωτήσω για τις ερωτικές σκηνές του «Spectre».
Μ.B: Έχω υποδυθεί και πιο δύσκολους ρόλους σε σεξουαλικό επίπεδο, όπως στο «Μη αναστρέψιμος», αν θυμάσαι, όπου υπήρξα θύμα βιασμού, με έναν τρόπο που αποδόθηκε όσο πιο ρεαλιστικά μπορούσε στο φιλμ. Στο Spectre ήταν απλά μερικά καυτά φιλιά και τίποτε παραπάνω.

Esq: Πώς καταφέρνεις να ισορροπείς τόσο υπέροχα;
Μ.B: Είχα πάντα μια πολύ ευαίσθητη πλευρά και μια πολύ ορθολογική πλευρά, δύο χαρίσματα που οφείλονται στα γονίδιά μου – η μητέρα μου ήταν ζωγράφος και ο πατέρας μου επιχειρηματίας, αν αυτό λέει κάτι. Πάντα κατάφερνα να βρίσκω τις ισορροπίες. 

monica belluci esquire2 monica belluci esquire3 
monica belluci esquire6
monica belluci esquire5

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b