MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύνθεση Κειμένων

Είναι τρελοί αυτοί οι γαλάτες στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα

Ένα γαλατικό χωριό στα χρόνια της αναγέννησης. Εδώ, ένας ολόφρεσκος δεκαμελής θίασος ζωντανεύει – με ένα εκρηκτικό πανηγύρι αισθήσεων, μουσικής, χορού και τραγουδιού- γαλλικές αναγεννησιακές φάρσες ανωνύμων που γράφτηκαν από τα τέλη του 15ου μέχρι τις αρχές του 16ου αιώνα, οι οποίες παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση.

Monopoli Team

Ιστορίες κεφάτες, σκαμπρόζικες, βλάσφημες με θέμα τους την αιώνια μάχη των φύλων στην πιο κεφάτη, αστεία και ακραία αποθέωσή της. Όλα αυτά σε ένα ανατρεπτικό ανέβασμα με στοιχεία σλάπστικ βωβού κινηματογράφου και Κομέντια Ντελ Άρτε από τον Μιχάλη Καλαμπόκη.

Το γαλατικό χωριό που συναντούμε σε αυτή την παράσταση έχει τον παπά του, τον δικαστή του, τον δικολάβο του, τον γόη του, τον χαζούλη του, τον ψευτο- εκπρόσωπο του Πάπα που μοιράζει συγχωροχάρτια και ευλογίες με το αζημίωτο, τον αρσενικό πληθυσμό του κάθε ηλικίας και επαγγέλματος, μα, πάνω-από όλα, τις γυναίκες του: σέξυ, ναζιάρες, ψεύτρες, καμωματούδες, καταφερτζούδες, πιστές, άπιστες, κουτσομπόλες, φαρμακόγλωσσες. Γυναίκες με γλώσσα ροδάνι, με μυαλό ξουράφι, με τα «μπαούλα» τους γεμάτα τερτίπια και τεχνάσματα, ξέχειλα από παγίδες, πάντα με θύματα τους ταλαίπωρους άντρες του χωριού, όσο ψηλά ή όσο χαμηλά κι αν βρίσκονται. Τους άντρες που πέφτουν στις φάκες που τούς στήνουν και πληρώνουν ακριβά την ερωτική τους λαχτάρα για εκείνες χωρίς ποτέ να πάψουν να τις αγαπούν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Μαργαρίτα Δαλαμάγκα-Καλογήρου
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Καλαμπόκης

Σκηνικά: F & F
Κοστούμια: F & F
Μουσική: Αντώνης Καραθανασόπουλος

Παίζουν: Θωμάς Πανδής, Μάριον Τσιτσέκα, Μαίρη Χάγια, Σταύρος Τσιτσόπουλος, Νάνσυ Ρηγοπούλου, Αναστασία Τσούτση, Λυκούργος Μπάδρας, Γιάννης Ντάσιος, Χάρης Λεοντσίνι, Δημήτρης Μακρής

Διάρκεια: 90'
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 12€| 10 € φοιτητικο| 5 ευρώ άνεργοι
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b