MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
25
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Ο Καθένας τα δικά του στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Τα Σαββατόβραδα στις 10, 17, 24 και 31 Οκτωβρίου, στις 21.30, δύο κωμικοί µε μακροχρόνια πορεία στο stand up comedy, η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης παρουσιάζουν μια πρωτοπόρα παράσταση όχι μόνο για την αέναη πάλη των φύλων αλλά και για ότι μας συμβαίνει καθημερινά, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Στο πρώτο μέρος, το κοινό γνωρίζει και ταυτίζεται µε τον κάθε κωμικό και τις προσωπικές του ιστορίες ξεχωριστά. Στη συνέχεια, το κωμικό δίδυμο εμφανίζεται και κάνει stand up comedy ταυτόχρονα πάνω στην σκηνή. Η Ήρα και ο Ανδρέας κοντράρονται, εξομολογούνται και εξερευνούν τα πιο προσωπικά και παρεξηγημένα σημεία της σχέσης τους – και κάθε σχέσης – κάνοντας το κοινό συμμέτοχο στο πιο ξεκαρδιστικό couple therapy της χρονιάς!

Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελµατικά µε το stand up comedy από το 2006. Έχει παίξει σε θέατρα, πολυχώρους, αλλά και µικρές ανεξάρτητες σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Ιδρυτικό µέλος της stand up comedy οµάδας S.U.T. Το 2012 έγραψε και ανέβασε το sold out κωµικό show “Ο ΓΑΜΟΣ” που παιζόταν για 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως ηθοποιός και κειµενογράφος διαφηµίσεων. Σπούδασε Οικονοµικά (Α.Π.Θ.) και υποκριτική (studio Φλέµινγκ).

Ο Ανδρέας Πασπάτης ξεκίνησε την επαγγελµατική του ενασχόληση µε την κωµωδία το 2007 ως µέλος της οµάδας S.U.T. Έχει παίξει σε θέατρα και µπαρ σε Ελλάδα & Αγγλία και έχει συνεργαστεί µε διακεκριμένους Έλληνες και ξένους κωµικούς. Ιδρυτής και πρόεδρος της comedy society του Brunel University, παραδίδει stand up comedy workshops, διοργανώνει βραδιές open mic και έχει συµµετάσχει σε παραστάσεις του comedy central του Λονδίνου. Σπούδασε Πληροφορική (Α.Π.Θ.) και Game Design (Brunel University London).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Ήρα Κατσούδα και Ανδρέας Πασπάτης

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Μαγεμένος Βοσκός, της bijoux de kant στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
ΘΕΑΤΡΟ
Τo κομπλεξικό, του Αχιλλέα ΙΙΙ από την Ομάδα Νοητή Γραμμή στο Θέατρο Αλκμήνη
ΘΕΑΤΡΟ
ΝΤΑΡFΣΤΕΛΕΡ, του Θανάση Δόβρη στο Θέατρο Ρεκτιφιέ
ΘΕΑΤΡΟ
Η Αλήθεια Είναι, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο 104
Θεατρικά Νέα
Οι πιο ξεχωριστές Βάκχες φέτος στην Επίδαυρο: Οι Tiger Lillies συναντούν τον Javor Gardev
ΘΕΑΤΡΟ
Το «Τάμα» του Γιώργου Χριστοδούλου στο Σύγχρονο Θέατρο
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Αφρός των Ημερών: Το αριστούργημα του Μπορίς Βιάν στο Studio Μαυρομιχάλη
ΘΕΑΤΡΟ
Άννα Μπολένα: Ένα σπάνιο ορόσημο του ιταλικού ρομαντικού ρεπερτορίου ζωντανεύει στη Λυρική
ΘΕΑΤΡΟ
Stillborn: Μια σωματική solo performance για το αίσθημα του κενού στο Steehos Space
ΘΕΑΤΡΟ
Tο Καταφύγιο: Το βραβευμένο έργο της Τζένιφερ Χέιλι στο Θέατρο Art 63
ΘΕΑΤΡΟ
Όνομα μητρός Λίλιθ, της Μαριάντζελας Κατσιαβριά στο Θέατρο Μικρός Κεραμεικός
Θεατρικά Νέα
Εγώ θα σας τα πω: Μια νέα, αιχμηρή επιθεώρηση σε καλοκαιρινή περιοδεία - Προσφορά εισιτηρίων για τον Μάρτιο