MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
15
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Anvisible από την ομάδα χορού tripodium στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Η Ομάδα χορού tripodium παρουσιάζει την χορευτική παράσταση “Anvisible” για 4 παραστάσεις, Πέμπτη 8, Παρασκευή 9, Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το 80% της μάζας του Σύμπαντος αποτελείται από ένα υλικό που οι επιστήμονες δεν μπορούν να παρατηρήσουν αλλά έχουν αποδείξει ότι υπάρχει. 

Ψηλαφίζοντας το αόρατο. Χορός που ακούγεται αλλά δε βλέπεται, ήχος που βλέπεται και δεν ακούγεται, ανακαλύπτοντας ένα χώρο-χρόνο που χαρακτηρίζει μια άλλη αντίληψη και ένα ρυθμό που αισθανόμαστε στο δέρμα μας. Όλα τα στοιχεία της παράστασης, ήχος, video, κίνηση, γλυπτά, αλληλεπιδρούν και μπλέκονται συνθέτοντας μια ορχήστρα. Εξερευνώντας τα άκρα, ακροβατώντας στα όρια, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο από την αρχή. Μέσα από τη σύνθεση και την αποσύνθεση αρχίζει να δομείται το χάος. Φυσικά τοπία, μικρόκοσμοι και περιβάλλοντα μεταμορφώνονται παράλληλα με τα σώματα αναζητώντας τo οργανικό, τον συντονισμό, τον άνθρωπο.

Oι tripodium είναι μια κολεκτίβα που ιδρύθηκε το 2015 με σκοπό να φέρει σε επαφή νέους καλλιτέχνες με διαφορετικό υπόβαθρο και διαφορετικά ερεθίσματα. Καθοδηγούμενοι από την κοινή ανάγκη να αλληλεπιδράσουν, δημιούργησαν μια πλατφόρμα προκειμένου να αναπτύξουν ιδέες και δράσεις που στοχεύουν να επεκτείνουν τα σύνορα της καλλιτεχνικής τους έκφρασης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κοστούμια: Βάγια Νικολακοπούλου
Μουσική: Κωνσταντίνος Σκουρλής
Χορογραφία: Μαρία Παπαδοπούλου

Παίζουν: Ντένης Αλαμάνος, Νάντη Γώγουλου, Paul Girard, Κλεοπάτρα Παπαπαναγιώτου, Μάρω Σταυρινού

Διάρκεια: 50 λεπτά
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Τι είναι αυτό;, της Στέλλας Σερέφογλου στο Θέατρο Σταθμός
ΘΕΑΤΡΟ
Η «Παπλωματού» ξαναζωντανεύει στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
ΘΕΑΤΡΟ
Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ για 2η χρονιά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη
ΘΕΑΤΡΟ
Η παράσταση «Γιοι και κόρες» του Γιάννη Καλαβριανού επιστρέφει ανανεωμένη στο Αμφι-Θέατρο
ΘΕΑΤΡΟ
Ράφτης Κυριών: Ο Γιάννης Κακλέας ανεβάζει Φεντώ στο Θέατρο Γκλόρια
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Ταρτούφος, του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Έλενας Μαυρίδου στο Θέατρο Αλκυονίς
ΘΕΑΤΡΟ
Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ του Έντουαρντ Άλμπυ στο Θέατρο Ζίνα
ΘΕΑΤΡΟ
Το Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας στο θέατρο Αλκμήνη
Θεατρικά Νέα
Σκυλίσια ζωή της Μάρτα Μπουτσάκα στο Θέατρο Eliart
ΘΕΑΤΡΟ
Κοιμούνται τα ψάρια; του Jens Raschke στο Θέατρο Σταθμός
ΘΕΑΤΡΟ
Surriento – Ο Κόσμος Ξανά του Θανάση Τριαρίδη στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιο
ΘΕΑΤΡΟ
Βικτόρ ή τα παιδιά στην εξουσία του Ροζέ Βιτράκ στο Θέατρο Σταθμός