MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δωρεάν θεατρικό εργαστήριο για παιδιά και γονείς στο Life n’ Art Theater

To Life n’ Art Theater, διοργανώνει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ώρα 12.00-14.00, ένα δωρεάν δίωρο εργαστήριο για τα παιδιά που θέλουν να παίξουν με τους γονείς τους και για τους γονείς που θέλουν να επικοινωνήσουν ποιοτικά με τα παιδιά τους.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ο σκηνοθέτης και δάσκαλος θεάτρου, Θοδωρής Οικονομίδης με την στήριξη επιστημονικής ομάδας λογοθεραπευτή, ψυχολόγου και εργοθεραπευτή, προτείνουν την βιωματικά αυτή δράση που αφορά την δημιουργική απασχόληση των παιδιών και των γονιών τους, μέσω των τεχνών του θεάτρου, της μουσικής και της ποίησης.

Η δράση χωρίζεται σε δύο βασικές ενότητες:

Η πρώτη ενότητα αφορά στην επαφή των συμμετεχόντων με τις πέντε βασικές αρχές του Θεάτρου: αισθήσεις, συναισθήματα, χαρακτήρες, ατομικές δράσεις και δράσεις συνόλου. Αρχές χρήσης θεατρικής μάσκας και κούκλας, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού και φαντασίας.

Στη δεύτερη ενότητα, χρησιμοποιώντας όλα τα παραπάνω οι συμμετέχοντας εμπνέονται μία ιστορία ή ένα παραμύθι και στη συνέχεια το θεατροποιούν, με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν σε φίλους και συγγενείς την δική τους θεατρική παράσταση!

padia art theater

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b