MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Θερινό Σινεμά” με super πρεμιέρες στον OTE TV

Εκτός από τα θερινά σινεμά, για τους σινεφίλ του καλοκαιριού υπάρχει και μια ακόμα πολύ καλή επιλογή. Τα κανάλια του OΤΕ ΤV προβάλλουν σπουδαίες τηλεοπτικές πρεμιέρες όλο τον Αύγουστο, με ταινίες που προκάλεσαν αίσθηση τα τελευταία χρόνια.

Interstellar
author-image Γιώργος Σμυρνής

Από την δραματική ιστορία της πορνοστάρ Linda Lovelace ως το ταξίδι στα βάθη του διαστήματος με το συναρπαστικό Interstellar του Christopher Nolan, ο OΤΕ ΤV φέρνει στην οθόνη μας ταινίες που κάνουν αίσθηση με την ενδιαφέρουσα ιστορία τους, με τα εντυπωσιακά τους εφέ και με το καλλιτεχνικό τους περιεχόμενο.

Ένα περιστέρι έκατσε σε ένα κλαδί, συλλογιζόμενο την ύπαρξη του (2014)
1ena-peristeri-ekatse-se-ena-kladi-sullogizomeno-tin-uparksi-tou

Μία από τις πιο καλλιτεχνικές ταινίες των τελευταίων χρόνων, η τελευταία ταινία του Σουηδού σκηνοθέτη Roy Anderson. Με στοιχεία θεάτρου του παραλόγου και κινηματογραφικού σουρεαλισμού, ένα αργών ρυθμών κωμικοτραγικό ποίημα με αναφορές στην ανθρώπινη ιστορία και την παρακμή της ζωής και του πολιτισμού. Πρωταγωνιστές είναι οι Σαμ και Τζόναθαν, δύο πλανόδιοι πωλητές που εμπορεύονται ασυνήθιστα «παιχνίδια». Αυτοί μας μεταφέρουν σε μια καλειδοσκοπική περιπλάνηση στο ανθρώπινο πεπρωμένο. Ένα ταξίδι που αποκαλύπτει την ομορφιά και τη θλίψη των απλών στιγμών, την ευτέλεια, το χιούμορ και την τραγωδία που κρύβονται μέσα μας, αλλά και την αδυναμία της ανθρωπότητας. ΤοΈνα περιστέρι έκατσε σε ένα κλαδί, συλλογιζόμενο την ύπαρξη του” βραβεύτηκε το 2014 με το Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Βενετίας.
Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο OTE CΙΝΕΜΑ 1HD στις 27 Αυγούστου στις 21.00

Lovelace (2013)
1Lovelace-24

Η δραματική ιστορία της Linda Lovelace, της πρωταγωνίστριας στην ταινία πορνό «Βαθύ Λαρύγγι» (1972). Ο όρος «Βαθύ Λαρύγγι» έμεινε στην ιστορία από το Watergate, καθώς έτσι ονομαζόταν η πηγή που ενημέρωνε τους δυο δημοσιογράφους που έβγαλαν το μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο στη φόρα. Η ταινία αφηγείται την σχέση της πορνοστάρ με τον σύζυγό της, ο οποίος καταγγέλλεται πως την οδήγησε στο πορνό παρά τη θέλησή της και αφηγείται την ιστορία σε δύο επίπεδα: αυτό που νομίζουμε ότι συνέβη κι αυτό που συνέβη πραγματικά κι ήταν τραγικό για την ηρωίδα. Η Amanda Seyfried δίνει μια αξιόλογη ερμηνεία της πρωταγωνίστριας, σε ένα έργο, όπου, παρά το πικάντικο στοιχείο του θέματος, κυριαρχεί σαφώς το δράμα και η απεικόνιση της βίας εις βάρος των γυναικών.
Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο OTE CΙΝΕΜΑ 2 στις 28 Αυγούστου, στις 22.00

Η γυναίκα του πέμπτου (2011)
1la-femme-du-veme-Scott-Thomas

Ethan Hawke και Kristin Scott Thomas μαζί στο Παρίσι σε ένα θρίλερ μυστηρίου, σκηνοθετημένο από τον Πολωνό Pawel Pawlikowski. Ένας αμερικανός συγγραφέας πηγαίνει στο Παρίσι, για να τα ξαναβρεί με τη γυναίκα του. Καταλήγει όμως νυχτοφύλακας σε ένα ξενοδοχείο των προαστίων, όπου γνωρίζει τη Margit, μία χήρα που ίσως να εμπλέκεται σε μια σειρά από φόνους.
Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο VILLAGE CINEMA HD στις 31 Αυγούστου, στις 21.00

Interstellar (2014)
1interstellar-1

Η υπηρεσία OTE CINEMA ON DEMAND προσφέρει στους συνδρομητές από τις 17 ως τις 23 Αυγούστου μία από τις σημαντικότερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων ετών, που κέρδισε 5 υποψηφιότητες στα φετινά όσκαρ. Το επιβλητικό Interstellar του Christopher Nolan με τους σπουδαίους πρωταγωνιστές, όπως o Matthew McConaughey, η Anne Hathaway, η Jessica Chastain και κυρίως τα βραβευμένα με όσκαρ οπτικά εφέ, είναι μια συναρπαστική Οδύσσεια επιβίωσης της ανθρωπότητας μέσα στο διάστημα, με πρωτόγνωρες εικόνες και ευφάνταστη πλοκή.

Σύμφωνα με την υπόθεση, από μια Γη που βρίσκεται υπό κατάρρευση, ξεκινά μια ομάδα διαστημικών εξερευνητών για την πιο σημαντική και ηρωική αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία: να ταξιδέψουν, μέσω μιας πύλης στο χρόνο, πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς, για να ανακαλύψουν αν η ανθρωπότητα έχει μέλλον ανάμεσα στα αστέρια.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b