MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κυριακές με blockbusters στον OΤΕ TV!

Γεμάτες με blockbuster θα είναι οι Κυριακές του Αυγούστου για τους συνδρομητές του OTE TV! Όλο τον μήνα θα προβάλλονται αγαπημένες ταινίες κάθε Κυριακή στις 21:00 από το κανάλι OTE Cinema 1 HD κάνοντας ακόμα πιο καυτές τις ημέρες των διακοπών μας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης
Η πρώτη συνεργασία μεταξύ του Leonardo diCaprio και του σπουδαίου σκηνοθέτη Martin Scorsese έγινε πραγματικότητα στις «Συμμορίες της Νέας Υόρκης» το 2002 (ακολούθησαν άλλες 4 συνεργασίες των δύο σε ταινίες.) Κι όμως, ήταν η εκπληκτική ερμηνεία του Daniel Day-Lewis στο ρόλο του κακού Μπιλ του «χασάπη», που θα κέρδιζε τις εντυπώσεις σε μια ταινία που αποτύπωνε τον γραφικό κι εξαιρετικά βίαιο κόσμο των εγκληματικών συμμοριών της πόλης, με αρκετή ιστορική ακρίβεια, αλλά και ισχυρές δόσεις μυθοπλασίας. Στις αρχές του 1860 στη Νέα Υόρκη μια άλλη μάχη ξεκινούσε. Στα «Πέντε Σημεία» (Five Points) της Νέας Υόρκης οι συγκρούσεις των ντόπιων με τους Ιρλανδούς και Ιταλούς μετανάστες έκανε την περιοχή πολύ επικίνδυνη. Στο κέντρο αυτών των αναταραχών εκτυλίσσεται η ιστορία του Άμστερνταμ Βάλον, γιο του αρχηγού των μεταναστών, που αφού βγαίνει από το ορφανοτροφείο αναζητά το φονιά του πατέρα του, τον Μπιλ τον “Χασάπη” για να πάρει εκδίκηση… Παίζουν Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz, Daniel Day-Lewis
Στο OTE Cinema 1HD στις 21.00 στις 2 Αυγούστου

Wanted
1-wanted

Καταιγιστική δράση στην ταινία του 2008, με πρωταγωνιστές ένα από τα πιο καυτά ονόματα του Hollywood, την Angelina Jolie και τον πάντα σημαντικό και δημοφιλή Morgan Freeman. Η ταινία δράσης που σκηνοθέτησε ο Timur Bekmambetov βασίζεται σε κόμικ των Mark Millar andJ. G. Jones και σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Ο Γουέσλι Γκίμπσον ( James McAvoy) είναι ένας απλός υπάλληλος, δυσαρεστημένος με τη μονότονη ζωή του. Σύντομα γνωρίζει, όμως, την Φοξ (Angelina Jolie), η οποία τον οδηγεί σε μία μυστική αδελφότητα όπου μαθαίνει για την αληθινή του ταυτότητα. Δηλαδή ότι έχει υπερφυσικές ικανότητες όπως είχε ο πατέρας του. Αρχηγός της αδελφότητας είναι ο Σλόαν (Morgan Freeman) ο οποίος αφού ο Γκίμπσον εκπαιδευτεί κατάλληλα του δίνει αποστολές. Ανακαλύπτει , ωστόσο , ότι τα μέλη της αδελφότητας δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται..
Παίζουν Angelina Jolie, James McAvoy, Morgan Freeman
Στο OTE Cinema 1HD στις 21.00 στις 9 Αυγούστου

Red Tails
1red tails movie

H συγκλονιστική ιστορία αφροαμερικανών πιλότων του Β Παγκοσμίου Πολέμου, οι οποίοι, λόγω χρώματος έμεναν στο περιθώριο,
αλλά τελικά κλήθηκαν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά και να δώσουν φονικές μάχες στους αιθέρες. Την ταινία του 2012 έχει σκηνοθετήσει ο Anthony Hemingway και πρωταγωνιστούν σημαντικοί ηθοποιοί, όπως Cuba Gooding Jr. (Jerry Maguire) David Oyelowo (12 Χρόνια Σκλάβος), Gerald McRaney.
Στο OTE Cinema 1HD στις 21.00 στις 16 Αυγούστου


The Way Way Back

1 the way way back

Μια σημαντική κωμωδία με τον Steve Carell και την Toni Collette, που αγαπήθηκε από το κοινό και τους κριτικούς. Η ταινία, σε σκηνοθεσία των Nat Faxon και Jim Rash, αναφέρεται σε έναν ντροπαλό 14χρονο, που πάει διακοπές με τη μητέρα του και τον φίλο της, ο οποίος φέρνει μαζί και την κόρη του. Καθώς ο πρωταγωνιστής δυσκολεύεται να ταιριάξει με το περιβάλλον, κάνει έναν απρόσμενο φίλο στο πρόσωπο του μάνατζερ ενός υγρού πάρκου.
Παίζουν: Steve Carell, Toni Collette, Allison Janney, Liam James
Στο OTE Cinema 1HD στις 21.00 στις 23 Αυγούστου

Ηλίθιος και πανηλίθιος 2
1 ηλίθιος και πανηλίθιος

Το sequel του «Ηλίθιος και πανηλίθιος», τρελό, ξεκαρδιστικό κι… ανορθόγραφο, επέστρεψε 20 χρόνια μετά, το 2014. Οι αδελφοί Farrelly, μαιτρ σε αυτού του είδους τις κωμωδίες σκηνοθετούν ξανά το δίδυμο των «ηλίθιων και πανηλίθιων» Jim Carrey και Jeff Daniels. Σύμφωνα με την υπόθεση, 20 χρόνια μετά την πρώτη τους περιπέτεια ο Lloyd και ο Harry κάνουν ένα ταξίδι, για να βρουν την κόρη του Harry που είχε δοθεί για υιοθεσία.Η τρελή κωμωδία σημείωσε και τρελή επιτυχία στο Box Office. Παίζουν οι Jim Carrey, Jeff Daniels, Rob Riggle.
Στο OTE Cinema 1HD στις 21.00 στις 30 Αυγούστου

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b