MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Love Monday: Η γέφυρα του Λονδίνου γεμίζει με χρώμα

Με πολύχρωμα πλακάκια, δωρεάν λουλούδια και ένα νεύμα του “Love Monday” ξεκίνησαν τη δουλειά τους οι Λονδρέζοι σε μια γκρίζα και βροχερή μέρα.

author-image Ζurab Sam

Ο πεζόδρομος της γέφυρας του Λονδίνου μετατράπηκε σε ένα πολύχρωμο και απολαυστικό μονοπάτι. Το 300 μέτρων ουράνιο τόξο που εκτείνεται στην γέφυρα του Λονδίνου, όπου διασχίζει ο ποταμός Τάμεσης.

GemmaCairney1 GemmaCairney7gemagain GemmaCairney11

Η ιδέα ήρθε από την παρουσιάστρια του BBC, Gemma Cairney και το Spark Your City, ένας παγκόσμιος οργανισμός που υπόσχεται να «πυροδοτήσει» την καθημερινή ζωή της πόλης με χαρά. Η Cairney μαζί με τους συνεργάτες της έμειναν μέχρι την αυγή του ήλιου προκειμένου να δημιουργήσουν το ουράνιο τόξο στον πεζόδρομο της γέφυρας. Στόχος τους ήταν να προλάβουν τον κόσμο πριν ξεκινήσει για τις δουλειές του έτσι ώστε η διαδρομή για τη δουλειά τους να είναι γεμάτη χρώμα και χαρά.

GemmaCairney3sparkyourcity GemmaCairney215post GemmaCairney10roughers132 GemmaCairney9gemagain

Το κακό ήταν ότι έπρεπε να αφαιρεθεί το πολύχρωμο «χαλί» από την γέφυρα λόγω δυνατών ανέμων. Από την άλλη όμως η Spark σκοπεύει να αιφνιδιάσει για ακόμη μια φορά το Λονδίνο στις 12 Αυγούστου με τίτλο “Urban Jungle”.

GemmaCairney6gemagain GemmaCairney10roughers132

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b