Χορός
Η Συλβί Γκιλλέμ στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Η Συλβί Γκιλλέμ, ύστερα από 35 χρόνια φωτεινής διαδρομής στη χορευτική σκηνή, ετοιμάζεται για την τελευταία της υπόκλιση με την παράσταση “Life in Progress” στις 3 και 4 Ιουνίου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδάυρου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
A
A
Μοναδική, μοναχική και απρόβλεπτη, όπως πάντα, έρχεται με την αποχαιρετιστήρια παράστασή της, να αποδείξει ότι δεν ενδίδει στους φόβους της, ότι δεν αγαπά τη μετριότητα, και γι’ αυτό σταματά να χορεύει την κατάλληλη στιγμή. Στο πλαίσιο της τελευταίας περιοδείας της διάλεξε να υποκλιθεί μπρος στο ελληνικό κοινό, που τόσο την αγάπησε, στη σκηνή του Ηρωδείου ερμηνεύοντας χορογραφίες των Άκραμ Καν, Ουίλλιαμ Φόρσαϊθ, Ράσσελ Μάλιφαντ και Ματς Εκ.
Παραγωγή: Sadler’s Wells – London
Συμπαραγωγή: Les Nuits de Fourvière και Sylvie Guillem


Ώρα έναρξης: 21.00
Διάρκεια: 60′ – 22′
Τιμές εισιτηρίων: VIP: 50€, Zώνη Α: 40€, Ζώνη Β: 35€, Ζώνη Γ: 25€, Άνω Διάζωμα: 15€, 10€ (φοιτητικό), 5€ (άνεργοι, ΑΜΕΑ)
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Εορταστικό Γκαλά στο Μέγαρο: Ο γύρος του κόσμου σε 80 (και κάτι) λεπτά με την ΚΟΑ
Γιώργος Παπαγεωργίου και Polkar τα Χριστούγεννα στον Σταυρό του Νότου
Τα swing του Μανώλη Χιώτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
ΔΕΗ Christmas Factory: Χριστούγεννα με την «Καλή Ενέργεια» της ΔΕΗ
Release Athens 2026: Οι Thievery Corporation συναντούν τους Wailers στην Πλατεία Νερού
Alli Mia Mera: Ο Leon of Athens κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι
Πρεμιέρες: Το επικό “Avatar” του Κάμερον συνεχίζεται
Heated Rivalry: Η σειρά που κατακτά τα social media ανοίγει ξανά μια σημαντική συζήτηση
Γιορτές χωρίς το βάρος της ζυγαριάς: Τι λέει η διατροφολόγος για τα κιλά των γιορτών
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου