MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οντισιόν για το ρόλο του Billy Elliot The Musical που έρχεται στο Παλλάς

Τα Αθηναϊκά Θέατρα θα παρουσιάσουν την υπερπαραγωγή «Billy Elliot The Musical» του Lee Hall σε μουσική Elton John και σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη από τον Οκτώβριο στο Παλλάς και αναζητούν τον μικρό αλλά τεράστιο πρωταγωνιστή!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η ιστορία ενός εντεκάχρονου αγοριού που ζητάει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα, ενώ ο κόσμος γύρω του καταρρέει. 1984, η Μάργκαρετ Θάτσερ κλείνει τα ορυχεία και οι ανθρακωρύχοι ξεκινούν απεργία διαρκείας. Ο μικρός Μπίλι το σκάει από το μάθημα του μποξ για να ανακαλύψει τυχαία σε μια αίθουσα μπαλέτου το πάθος του για χορό, ένα πάθος που θα ηλεκτρίσει την οικογένεια του, την κοινότητα ολόκληρη και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Το Σάββατο 6, την Κυριακή 7, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ο Δημήτρης Λιγνάδης με τους συνεργάτες του θα βρίσκονται στο Παλλάς για να επιλέξουν τον καλύτερο από τους καλύτερους από όλη την Ελλάδα.

Όσα αγόρια ηλικίας 10 έως 14 χρονών χορεύουν, τραγουδούν και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, μπορούν να προσέλθουν με τους γονείς τους έχοντας ένα σύντομο βιογραφικό και μια φωτογραφία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην οντισιόν του «Billy Elliot The Musical», μπορείτε να απευθύνεστε στην κυρία Φανή Μπαλανίκα στο 2111026268 και στο [email protected], Δευτέρα έως Παρασκευή, 11.00-19.00.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b