MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ladie’s Day Bazaar από το Nine Live Greece στο Root Artspace

Οι Nine Lives Greece/ Εφτάψυχες, διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά μια μέρα αφιερωμένη στις γυναίκες και τις γάτες φυσικά! Το λεγόμενο Ladies´ Day συμπίπτει φέτος με τη Γιορτή της Μητέρας και πραγματοποιείται, την Κυριακή 10 Μαΐου στο Root Artspace.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ladies και cat ladies, έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν με μασάζ πεπειραμένης masseuse, να απολαύσουν μανικιούρ επιλέγοντας από την καλοκαιρινή συλλογή χρωμάτων της Essie, να φρεσκάρουν το χτένισμα τους και να λάβουν μέρος σε λοταρία για να κερδίσουν:

  • Μοναδικά κοσμήματα και αξεσουάρ
  • Επαγγελματική πριβέ φωτογράφηση με την γατό-οικογένεια τους
  • Paella για 4 άτομα στο γνωστό εστιατόριο Paella Barcelona
  • Kούρεμα και χτένισμα στο petrohair από τους μάγους ψαλιδοχέρηδες Πέτρο και Σεζάρ και άλλα πολλά…
afisa

Επίσης πραγματοποιείται μυστική δημοπρασία για έργα τέχνης σύγχρονων καλλιτεχνών.

Και επειδή οι γυναίκες αγαπούν και το shopping, όπως και σε κάθε bazaar των Nine Lives Greece/ Εφτάψυχες, έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ρούχα πολύ καλής ποιότητας, από δεύτερο χέρι, σε μοναδικά χαμηλές τιμές.

Οι Nine Lives Greece/ Εφτάψυχες, είναι ένα δίκτυο εθελοντών, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των αδέσποτων γατιών της Αθήνας, μέσα από προγράμματα σίτισης, εμβολιασμού, στείρωσης και επανένταξης, αλλά και υιοθεσίας των εγκαταλελειμμένων γατιών της πόλης. Δεν λαμβάνει καμιά επιχορήγηση και στηρίζεται οικονομικά από χορηγίες ιδιωτών και από τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν τα μέλη – εθελοντές. Τα έσοδα και αυτής της εκδήλωσης, θα δοθούν αποκλειστικά για την φροντίδα των αγαπημένων μας αιλουροειδών.

Περισσότερες πληροφορίες για την Nine Lives Greece: www.ninelivesgreece.com | Facebook: Nine Lives Greece

Μέρα και ώρα: Κυριακή 10 Μαΐου, 11.00– 17.00
Τηλ: 2103450003

Root Artspace
Ηρακλειδών 10 (5′ λεπτά από το σταθμό ηλεκτρικού του 
Θησείου) 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b