MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Instagram event από το Bob Theatre Festival

Το 8ο BoB Festival διοργάνωσε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ένα άκρως δημιουργικό instagram event: οι πιο δημοφιλείς instagrammers εμπνεύστηκαν από τις παραστάσεις του Φεστιβάλ και φωτογράφισαν τις ομάδες σε κάθε σημείο του Bios που τους έκανε κλικ!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Οι ομάδες εμφανίστηκαν στο Bios έχοντας μαζί τους από ένα κοστούμι και σκηνικό αντικείμενο της παράστασης. Ο κάθε instagrammer επέλεξε την ομάδα του και έχοντας ως πηγή έμπνευσης στοιχεία της εκάστοτε παράστασης- ξεκίνησε να τους φωτογραφίζει μέσα και έξω από το χώρο του Bios: χωρίς περιορισμούς, καθένας με την προσωπική του οπτική και το δικό του στυλ, χρησιμοποιώντας smartphone ή ψηφιακή μηχανή!

bob3

Σκοπός αυτής της δημιουργικής συνάντησης ήταν η παραγωγή φωτογραφικού υλικού για την προώθηση και επικοινωνία των παραστάσεων που συμμετέχουν στο BoB Theatre Festival: στο μεγαλύτερο φεστιβάλ νεανικού θεάτρου, το οποίο -όλα αυτά τα χρόνια- διεξάγεται –αφιλοκερδώς- από την ομάδα Abovo και με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών, καθώς ο επιδιωκόμενος στόχος και κέρδος είναι οι νέες ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν και να προβληθούν μέσα απο αυτό.

bios insta

Ευχαριστούν θερμά για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη τους:
Βιδάλη Μάνθο @manthosv
Δανιήλ Αλέξανδρο @_alej_
Θανόπουλο Βασίλη @bill_box
Κοκκίνου Μαρία @marielleko_
Μάστορα Νικόλα @nmastoras
Μιχαηλίδη Δημήτρη @dimitrism_
Μπλέτσα Δημήτρη @jim_ble
Ξενη Χρύσα @chryssaxe
Παυλόπουλο Φάνη @fanellas
Παυλοπούλου Λία @liapavlo
Παπαιωάννου Αλέξανδρο @allou_giallou
Τριχά Γιώργο @ geotrichas

bob2

Τί έγινε, λοιπόν, όταν οι πιο δημοφιλείς instagrammers συνάντησαν τις πιο δημιουργικές ομάδες;
Η απάντηση στις οθόνες σας @bob.theatre.festival, #bobfestival15

Ή σε μία ευφάνταστη προβολή φωτογραφιών που θα γίνει στο Flower Full Moon Party, τo πρώτο πάρτι με πανσέληνο, στην ταράτσα του BIOS!

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b