MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συνάντηση – Πρόλογος για το έργο του Δημήτρη Δημητριάδη “Στροχάιμ” στο Από Μηχανής Θέατρο με ελεύθερη είσοδο

Με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων του έργου του Δημήτρη Δημητριάδη Στροχάιμ, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, στις 24 Απριλίου, η Εταιρεία Θεάτρου Συν Επί, διοργανώνει στο Από Μηχανής Θέατρο, συνάντηση την Δευτέρα 20 Απριλίου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ο Σταμάτης Φασουλής, ο Άκις Βλουτής, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη και η Αγλαΐα Παππά μας προσκαλούν σε ένα ακόμη αφιέρωμα στον κινηματογραφιστή – ηθοποιό και σεναριογράφο Έριχ φον Στρόχαϊμ, στην ιδιαίτερη προσωπικότητά του και στο έργο του, στοιχεία τα οποία ενέπνευσαν τον συγγραφέα Δημήτρη Δημητριάδη.

Σκηνοθέτης και ηθοποιοί αναλύουν και σχολιάζουν την προσωπικότητα του Έριχ φον Στρόχαϊμ, το πολύπλευρο έργο του, τον δημιουργό που υπήρξε για την τέχνη του κινηματογράφου.

Ο Άκις Βλουτής, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη και η Αγλαΐα Παππά διαβάζουν αποσπάσματα από το Στροχάιμ με την παράλληλη προβολή αποσπασμάτων ταινιών του Έριχ φον Στρόχαϊμ.

Στο τέλος της βραδιάς, οι ηθοποιοί μαζί με τους καλεσμένους θα συζητήσουν πίνοντας κρασί και ακούγοντας μουσικές τόσο της εποχής όσο και πιο σύγχρονες, που αντανακλούν το έργο του Εριχ Φον Στροχάιμ.

Ωρα έναρξης: 21.00
Διάρκεια: 60′
Είσοδος Ελεύθερη

Από Μηχανής θέατρο
Ακαδήμου 13 Μεταξουργείο, Αθήνα

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b