MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πασχαλινά Bazaar με χειροποίητα δώρα και καλό σκοπό!

Μικρά και μεγαλύτερα bazaars, με πανέμορφα δωράκια για τα βαφτιστήρια και τους φίλους, με χρωματιστές λαμπάδες, ανοίγουν αυτές τις μέρες τις πόρτες τους και σας περιμένουν, για να ενισχύσετε το έργο σημαντικών φιλανθρωπικών οργανώσεων, που σήμερα μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ. Συγκεντρώσαμε μία λίστα με Φιλανθρωπικά Πασχαλινά Bazaar για να “αγοράσετε”, μαζί με την λαμπάδα σας, και λίγη ευτυχία για ένα μικρό παιδί που ίσως δεν το γνωρίζετε, αλλά θα το κάνετε χαρούμενο.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Πασχαλινές αγορές και τέχνη στον Πολυχώρο 8 ΔΥΤΙΚΑ
Ένα Σαββατοκύριακο πριν από το Πάσχα, στις 4 και 5 Απριλίου στον Χώρο Τέχνης και Πολιτισμού 8 ΔΥΤΙΚΑ, θα βρίσκονται πάνω από 60 καλλιτέχνες για να παρουσιάσουν και να προσφέρουν τις δημιουργίες τους, με μεράκι, ποιότητα και τις πλέον προσιτές τιμές – αρκεί να αναφερθεί ότι θα υπάρχουν χειροποίητες λαμπάδες και από 3€. 

Λαμπάδες – μικρά έργα τέχνης, πασχαλινά διακοσμητικά και δώρα αλλά και όπως πάντα η εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία από εμπνευσμένα κοσμήματα, αξεσουάρ και ρούχα, βιβλία, καλλυντικά και φυσικά σαπούνια, σπιτικά εδέσματα και ηδίποτα και διάφορες ακόμη προσφορές και παράλληλα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Όλα αυτά βέβαια, σε συνδυασμό με χαλάρωση στο cafe ή στον κήπο αλλά και κρασί ή ποτό με παράλληλα μουσικά και χορευτικά events που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του bazaar. Φυσικά, από το 8 ΔΥΤΙΚΑ που αγαπάει την ποιότητα και τη γεύση, δεν θα λείπει ο μπουφές με τα κρεατικά αλλά και τις νηστίσιμες λιχουδιές, που όπως πάντα τη δεύτερη μέρα των καθιερωμένων πια bazaar είναι όχι μόνο πιο πλούσιος, αλλά και δωρεάν για όλους.

Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο (16.00 – 23.00) και Κυριακή (12.00 – 23.00)
Χώρος διεξαγωγής:
Χώρος Τέχνης και Πολιτισμού 8 ΔΥΤΙΚΑ, Λ. Αθηνών, 387 ύψος των ΤΕΙ Αθηνών

 


Πασχαλινή Εορταγορά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, μέλος της Ένωσης, οργανώνει την καθιερωμένη Πασχαλινή Εορταγορά της, που θα γίνει στην Έδρα της στις 2, 3 και 4 Απριλίου 2015.

Θα βρείτε Πασχαλινά δώρα, ρούχα και αξεσουάρ (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), παιχνίδια, χειροτεχνίες, βιβλία και cd, είδη σπιτιού και συσκευασμένα τρόφιμα. Θα λειτουργήσει κυλικείο με σπιτικά γλυκά και μεζέδες.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της Πασχαλινής Εορταγοράς, στον προαύλιο χώρο της Πόρτας Ανοιχτής θα υπάρξει ένα πραγματικό πανηγύρι με τραγούδια, χορό και θεατρικά δρώμενα με την συμμετοχή της Χορωδίας «Πόρτα Ανοιχτή» και την Θεατρική Ομάδα «ο Θίασος της Τρίτης».

Μέρες και ώρες λειτουργίας:  Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 10.00 έως 18.00
Χώρος διεξαγωγής: Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη, (Μετρό: Στάση Αργυρούπολη)

estia

Πασχαλινό Bazaar από τον σύλλογο “Ανάσα Ζωής Δήμου Κορυδαλλού” και την ομάδα “ΚΛΙΚΑrt”
Ο σύλλογος “Ανάσα Ζωής Δήμου Κορυδαλλού” μαζί με την δεκαπενταμελή ομάδα χειροτεχνών “ΚΛΙΚΑrt” σας προσκαλούν στις 3, 4 και 5 Απριλίου στο Πασχαλινό bazaar στον πρώτο όροφο του Πνευματικού κέντρου του δήμου Κορυδαλλού. 

Μια ευκαρία να πάρετε τα τελευταία σας δωράκια πριν το Πάσχα. Να διαλέξετε ανάμεσα σε σαπούνια, κοσμήματα, λαμπάδες τσάντες και διάφορα άλλα είδη σπιτιού και όχι μόνο!

Μέρες και ώρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 10.00 έως 22.00

*Κατά την διάρκεια του Bazaar ο Σύλλογος θα δέχεται φάρμακα, τρόφιμα μακράς διάρκειας και οτιδήποτε άλλο που για εσάς είναι περιττό, αλλά για κάποιον άλλον να είναι απαραίτητο!
(πληροφορίες 210-4949049 και στα δημοτικά ιατρεία του δήμου Κορυδαλλού στην πλατεία Μέμου, Ξενοφώντος και Πελοπίδα)


Πασχαλινό Bazaar από το Κέντρο Α.Μ.Ε.Α “Ο ΣΩΤΗΡ” στην Θεσσαλονίκη 


Ενόψει των εορτών του Πάσχα, το Κέντρο Α.Μ.Ε.Α “Ο ΣΩΤΗΡ” σας προσκαλεί στις 4 και 5 Απριλίου στο Πασχαλινό Bazaar που διοργανώνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας μας “ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”. Στο παζάρι θα διατίθενται χειροποίητες λαμπάδες, κοσμήματα και άλλες εορταστικές δημιουργίες κατασκευασμένες από τα παιδιά.

Μέρες και ώρες λειτουργίας:  Σάββατο και Κυριακή 10.00 έως 21.00
Χώρος διεξαγωγής: Πολυκλείτου Ρέγκου 17 (Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης)  

lambades

Πασχαλινά Παζάρια από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” 
“Το Χαμόγελο του Παιδιού” σας καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, στα πασχαλινά παζάρια που πραγματοποιεί σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους, πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.

Οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” ετοίμασαν με αγάπη, φαντασία και δημιουργικότητα, χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινά δώρα καθώς και χειροποίητα κοσμήματα και κατασκευές. Στα παζάρια θα υπάρχουν επίσης πασχαλινά ανοιξιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού.

Χώρος διεξαγωγής και ώρες λειτουργίας:
 
• 31/3 – 1/4 – Μετρό Συντάγματος – 07.30-22.30
• 1/4 – 8/4 – Athens Heart – ώρες καταστημάτων
• 4/4 – 10/4 – Περίπτερο Αμαρουσίου – Σταθμός ΗΣΑΠ – 11.00-19.00
• 6/4 – 8/4 – Athens Metro Mall – ώρες καταστημάτων

Πασχαλινό Bazaar στο Ίδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης “Ανδρέας Λεντάκης” 
Το Ίδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης “Ανδρέας Λεντάκης” διοργανώνει Πασχαλινό Bazaar για τους φίλους και τα μέλη του, το οποίο θα κρατήσει έως και Μεγάλη Πέμπτη, 9 Απριλίου.

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπες χειροποίητες λαμπάδες, στην καλύτερη τιμή, καθώς και πασχαλινές δημιουργίες, είδη για το σπίτι, κοσμήματα και βιβλία. Ακόμη κι αν δεν είστε νονός ή νονά, νιώστε την χαρά του να δωρίσετε μια λαμπάδα σε παιδάκια, που το έχουν ανάγκη. Είναι βασικό να αντιληφθείτε, ότι έτσι βοηθάτε και συμβάλλετε σε μια κρίσιμη καμπή του Ιδρύματος, που πορεύεται εδώ και πολλά χρόνια εξαιρετικά δύσκολα με ίδιες δυνάμεις.

Μέρες και ώρες λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10.00 – 15.30, Σάββατο και Κυριακή 11.00 – 18.00
Χώρος διεξαγωγής: Αγίων Ασωμάτων 47  

andreas

Πασχαλινό Bazaar από την “ΕΣΤΙΑ” 
Νέες και νέοι με νοητική υστέρηση μαζί με τους εκπαιδευτές και εθελοντές της “Εστίας” έφτιαξαν χειροποίητες λαμπάδες, όμορφες πασχαλινές συνθέσεις, σπιτικά κουλουράκια, τσουρέκια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λικέρ καθώς και χειροποίητα ζυμαρικά με πολύ μεράκι και αγάπη για όλους εμάς.

Χώρος διεξαγωγής και ώρες λειτουργίας:
• 31 Μαρτίου – 7 Απριλίου: 10.00-20.00, στην “Εστία”, οδός Σόνιας Νικολακοπούλου 13 Ν. Ψυχικό (πλησίον πλατείας Αγίας Σοφίας)
• 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου: 10.00-15.00, στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ), Γουδή – Ζωγράφου  

Πασχαλινά Παζάρια του ΚΕΘΕΑ 
Το Κέντρο θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων “ΚΕ.Θ.Ε.Α” διοργανώνει πασχαλινά παζάρια και καλεί το κοινό να υποστηρίξει την προσπάθεια χιλιάδων ανθρώπων για καθαρή ζωή.

Στα παζάρια θα βρείτε λαμπάδες, δώρα, γλυκά κουταλιού, κουλουράκια, τσουρέκια, όλα χειροποίητα με το μεράκι και τη φροντίδα των μελών, του προσωπικού και των εθελοντών των θεραπευτικών προγραμμάτων του.

Χώρος διεξαγωγής και ώρες λειτουργίας: 
• Σύλλογος Οικογένειας του “ΚΕ.Θ.Ε.Α Διάβαση”: 3 Απριλίου, ώρες 11.00 – 21.00 και 4 Απριλίου, ώρες 11.00 – 19.00, στη Στοά Κοραή.
• Σύλλογος Οικογένειας του “ΚΕ.Θ.Ε.Α Παρέμβαση”: 3 – 5 Απριλίου, ώρες 10.00 – 19.00, στα γραφεία του Συλλόγου, Οικονόμου 12-14, στα Εξάρχεια.   

Bazaar Αγάπης του Αρμένικου Κυανού Σταυρού  
Το Bazaar Αγάπης του Αρμενικού Κυανού Σταυρού έχει πλέον καταστεί θεσμός. Ήδη φέτος είναι η 18η χρονιά που χάρη στην ανταπόκριση του κόσμου και την άοκνη προσφορά εργασίας των εθελοντριών του, ο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός διοργανώνει το Bazaar Αγάπης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τους κοινωνικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς του.

Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αρμενίας κυρία Ρίτα Σαρκισιάν αναγνωρίζοντας την κοινωνική ευθύνη που έχει επωμισθεί ο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός συμμετέχει ενεργά και φέρει την αιγίδα της εκδήλωσης αυτής.

Οι επισκέπτες του Bazaar θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ποιοτικά, αρμενικά παραδοσιακά προϊόντα, σπιτικές λιχουδιές, έργα Αρμενίων καλλιτεχνών, είδη χειροτεχνίας, βιβλία, δώρα, και παλιά αντικείμενα σε μεγάλη ποικιλία και χαμηλές τιμές.

Μέρες και ώρες λειτουργίας: Κυριακή 5 Απριλίου, από τις 11 το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα
Χώρος διεξαγωγής: Αίγλη Ζαππείου






Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b