MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Dominion: Ένας συναρπαστικός πόλεμος Αγγέλων και ανθρώπων στον OTE TV

Τι συμβαίνει όταν ο Θεός εξαφανίζεται και μια ομάδα Αγγέλων θέλει να εκδικηθεί την ανθρωπότητα γι’ αυτό; Θα μπορέσει το ανθρώπινο γένος να επιβιώσει από μόνο του σε αυτόν τον πόλεμο με το υπερφυσικό; Ή θα χρειαστεί βοήθεια από Άνωθεν; Τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα δίνει η σειρά φαντασίας Dominion, που προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τον OTE TV.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Dominion θα πει υποταγή. Η σειρά που δείχνει τον αγώνα μιας ομάδας Αγγέλων να υποτάξουν την ανθρωπότητα, είναι βασισμένη εν μέρει στην ταινία “Legion” του 2010 σε σκηνοθεσία Scott Stewart, με πρωταγωνιστή τον Paul Bettany, που ερμηνεύει τον αρχάγγελο Μιχαήλ. Στην ταινία, ο Θεός έχει απογοητευτεί από το ανθρώπινο είδος και στέλνει τη λεγεώνα των Αγγέλων Του, με αρχηγό τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, για να φέρει την Αποκάλυψη.

Ο Μιχαήλ αντιστέκεται μαζί με μια ομάδα ανθρώπων και στο τέλος αποδεικνύεται ότι ο Θεός δεν ήθελε την καταστροφή της ανθρωπότητας, αλλά όλα ήταν ένα σχέδιο Του για να δοκιμάσει τους Αγγέλους κι ο Γαβριήλ τελικά δεν πέρασε αυτή τη δοκιμασία, ενώ ο Μιχαήλ θριάμβευσε.

Dominion

Το Dominion ξεκινάει μετά από το Legion. Είναι ένα υπερφυσικό δράμα/περιπέτεια για τους φανς του είδους
. Πλέον, ο Θεός εξαφανίζεται και εν απουσία Του, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και ένας στρατός κατώτερων Αγγέλων διεξάγουν πόλεμο ενάντια στην ανθρωπότητα, πιστεύοντας ότι αυτή ευθύνεται για την εξαφάνιση του Θεού – αν και οι περισσότεροι ανώτεροι Άγγελοι παραμένουν ουδέτεροι. 25 χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου, η ανθρωπότητα επιβιώνει σε λίγες οχυρωμένες πόλεις. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ επέλεξε να συνταχθεί με την ανθρωπότητα εναντίον του Γαβριήλ, ζώντας ανάμεσα στους ανθρώπους στην πόλη Βέγκα (το πρώην Λας Βέγκας), μέχρι τη στιγμή που ο σωτήρας μιας προφητείας εμφανιστεί, για να σώσει την ανθρωπότητα.

1DominionΤο ρόλο του σωτήρα αυτού ερμηνεύει ο Christopher Egan, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην αυστραλιανή σαπουνόπερα Home And Away. Το 2010 συμπρωταγωνίστησε με την Amanda Seyfried στην ταινία «Letters To Juliet». Στο Dominion ερμηνεύει τον επαναστάτη στρατιώτη Alex Lannon, ο οποίος θα πληροφορηθεί πως είναι ο εκλεκτός, αυτός που θα σώσει το ανθρώπινο είδος. Στο πλευρό της η ανθρωπότητα θα έχει ξανά τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τον οποίο ερμηνεύει ένας ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στους 300 ερμηνεύοντας τον Άστινο.

Η σειρά έχει αρκετούς ηθοποιούς που έχουν εμφανιστεί σε αγαπημένα αμερικάνικα σίριαλ. Εμφανίζεται, για παράδειγμα, η σέξι Roxanne McKee, η οποία έπαιζε την Doreah, την όμορφη πόρνη που πρόδωσε την Καλίσι στον β΄ κύκλο του “Game of Thrones”. Ακόμα, πρωταγωνιστούν ο Alan Dale (που έπαιξε τον Charles Wildmore στο “Lost”), ο Anthony Stewart Head (“Buffy the Vampire Slayer”) και ο Luke Allen- Gale (“The Borgias”). 

To Dominion μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 12 το βράδυ στο OΤΕ CINEMA 1HD αποκλειστικά από τον ΟΤΕ ΤV!

 
 

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b