MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σε περίπτωση που δεν πεθάνω! Ένας ελληνικός ψίθυρος προς την Ευρώπη

«Όχι, μη με κοιτάς έτσι, δεν θα σε κάνω να αισθανθείς άβολα. Περισσότερο από αυτό που πρέπει… Αυτό το βίντεο δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει, ούτε να σοκάρει. Γιατί αυτά τα λόγια δεν είναι κραυγή… Είναι ψίθυρος».

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Με αυτά τα λόγια ξεκινάει το νέο viral βίντεο που απευθύνει μήνυμα προς την Ευρώπη από ομάδα ελλήνων καλλιτεχνών. Ο τίτλος αυτού «In case I don’t die- a greek whisper to Europe» –Σε περίπτωση που δεν πεθάνω- ένας ελληνικός ψίθυρος προς την Ευρώπη.

«Οι Έλληνες γίναμε το πειραματόζωο της λιτότητας. Επειδή τολμήσαμε να την εφαρμόσουμε. Και τα καταφέραμε. Στα χαρτιά. Και όμως τώρα πεθαίνουμε. Τώρα τολμούμε να γίνουμε το πειραματόζωο της ελπίδας. Για μια πιο δίκαιη Ευρώπη. Με πολλή σκληρή δουλειά. Με ειλικρίνεια. Μαζί. Μη μας αφήνετε μόνους», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ντάνυ-Ιωάννα Γιαννοπούλου, στο συγκλονιστικό βίντεο του Νικόλα Ανδρουλάκη που υπερασπίζεται την Ευρώπη και τρη διαφορετικότητα, αλλά και το δικαίωμα στην επιβίωση, στην εργασία, στην αισιοδοξία, στη ζωή, που είναι κοινό για όλους! Αξίζει την προσοχή μας.

Το βίντεο έχει σκηνοθετήσει ο Νικόλας Ανδρουλάκης, «πρωταγωνιστεί» η Ντάνι (Ιωάννα) Γιαννακοπούλου, σε μουσική Κωνσταντίνου Βήτα.

[iframe src=”https://player.vimeo.com/video/123068294″ width=”500″ height=”281″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen ]

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b