MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς μαζί στη «Γέφυρα των Κατασκόπων»

Η νέα συνεργασία του τρις βραβευμένου με Όσκαρ® Στίβεν Σπίλμπεργκ («Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν», «Η Λίστα του Σίντλερ») και του δις βραβευμένου με Όσκαρ® Τομ Χανκς («Φόρεστ Γκαμπ», «Φιλαδέλφεια»), με τίτλο «Η Γέφυρα των Κατασκόπων», είναι ένα γεμάτο σασπένς δράμα, με φόντο μια σειρά ιστορικών γεγονότων.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Πρόκειται για την ιστορία του Τζέιμς Ντόνοβαν (Χανκς), ενός δικηγόρου από το Μπρούκλιν που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ψυχρού Πολέμου όταν η CIA τον στέλνει σε μια σχεδόν αδύνατη αποστολή για την διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ενός κρατούμενου Αμερικανού πιλότου.

Οι σεναριογράφοι Ματ Σάρμαν και Ίθαν και Τζόελ Κοέν έχουν εντάξει την απίστευτη εμπειρία του Ντόνοβαν σε μια, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, ιστορία για έναν άνδρα που ρίσκαρε τα πάντα. Την μουσική της ταινίας θα γράψει ο δώδεκα φορές υποψήφιος για Όσκαρ® Τόμας Νιούμαν, αντικαθιστώντας τον Τζον Ουίλιαμς, ο οποίος δεν ήταν διαθέσιμος λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας, που τώρα πια έχει ξεπεραστεί. Ο Ουίλιαμς θα βρεθεί και πάλι με τον Σπίλμπεργκ στο επόμενό του πρότζεκτ, «The BFG», και θα συνεχίσει έτσι την επαγγελματική τους συνεργασία που κρατά πάνω από 40 χρόνια.

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν ο Μαρκ Ράιλανς στο ρόλο του Ρούντολφ Έιμπελ, ενός πράκτορα της KGB που υπερασπίζεται ο Ντόνοβαν, ο Σκοτ Σέπερντ στο ρόλο ενός μυστικού πράκτορα της CIA, η υποψήφια για Όσκαρ® Έιμι Ράιαν στο ρόλο της συζύγου του Ντόνοβαν, ο Σεμπάστιαν Κοχ στο ρόλο ενός δικηγόρου της Ανατολικής Γερμανίας και ο υποψήφιος για Όσκαρ® Άλαν Άλντα στο ρόλο του Τόμας Ουότερς, ενός εταίρου στην δικηγορική εταιρεία του Ντόνοβαν.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει, από την Odeon, στην Ελλάδα στις 29 Οκτωβρίου 2015.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b