MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το ντέρμπι της χρονιάς Μπαρτσελόνα- Ρεάλ στον OΤΕ ΤV!

Λιονέλ Μέσι εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο. Λουίς Ενρίκε εναντίον Κάρλο Αντσελότι. Βαρκελώνη εναντίον Μαδρίτης, Μπλαουγκράνα εναντίον Μερένχες. Ο μεγάλος αγώνας που περιμένουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι, το ντέρμπι Μπαρτσελόνα- Ρεάλ στο Καμπ Νου έρχεται αυτή την Κυριακή στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV (στο OTE Sport 3 HD).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Κάθε χρόνο θεωρείται ντέρμπι της χρονιάς και όχι μόνο για την Ισπανία! Το “κλάσικο”, η αναμέτρηση μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, είναι κάτι παραπάνω από ένα ντέρμπι. Είναι μια θρυλική κόντρα μεταξύ δύο ποδοσφαιρικών κολοσσών και ταυτόχρονα ένα τεράστιο υπερθέαμα, στο οποίο συμμετέχουν αρκετοί από τους μεγαλύτερους σούπερ σταρ της στρογγυλής θεάς παγκοσμίως. Είναι δηλαδή μάχη στο χορτάρι και συνάμα υψηλή απόλαυση για τον ποδοσφαιρόφιλο.

Και οι δύο ομάδες πέρασαν ή περνούν κάποιες περιόδους ντεφορμαρίσματος. Η Μπαρτσελόνα, που είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, με τον προπονητή της Λουίς Ενρίκε να αμφισβητείται, πλέον έχει ανεβάσει στροφές. Από την άλλη, η εκφοβιστικά γρήγορη και ποιοτική στον πρώτο γύρο Ρεάλ, από το 2015 έχει σταματήσει να πηγαίνει τρένο κι έχασε την πρώτη θέση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν από τη μισητή της αντίπαλο. Θα έχει όμως την ευκαιρία να ανακτήσει την πρωτιά στο ντέρμπι, το οποίο όμως θα γίνει εκτός έδρας. Αυτή τη στιγμή η βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος έχει πρώτη την Μπαρτσελόνα με 65 βαθμούς και πίσω της για ένα βαθμό τη Ρεάλ Μαδρίτης.
1Barcelona-v-Real-Madrid
Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο, στην έδρα της Ρεάλ, το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, η Βασίλισσα θριάμβευσε 3-1 επί της Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα είχε προηγηθεί με γκολ του Νεϊμάρ, αλλά στη συνέχεια η Ρεάλ αντεπιτέθηκε και με εκρηκτική απόδοση πέτυχε τρία τέρματα με τους Ρονάλντο, Πέπε και Μπενζεμά. Πλέον, για την 28η αγωνιστική του Ισπανικού Πρωταθλήματος και στο γήπεδο τους, οι Μπλαουγκράνα θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω. Το παιχνίδι, εκτός από το γόητρο, έχει και μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Αν κερδίσει η Μπαρτσελόνα ξεφεύγει 4 βαθμούς από τη Ρεάλ, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, η Ρεάλ καταφέρνει να ξαναπεράσει ξανά στην κορυφή.

Τα δύο ποδοσφαιρικά μεγαθήρια έχουν καταφέρει να προκριθούν στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, θεσμό τον οποίο πέρσι κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης. Και τώρα πλέον θα ρίξουν ό,τι έχουν, για να κερδίσουν το μεγάλο ντέρμπι. Και για ένα 90λεπτο θα δούμε στο ίδιο γήπεδο παίχτες, που θα μπορούσαν να αποτελούν τη μικτή κόσμου. Παιχταράδες όπως τον Μέσι και τον Ρονάλντο, τον Νεϊμάρ και τον Μπέιλ, τον Σοάρες και τον Μπενζεμά, τον Ινιέστα και τον Κασίγιας και τόσους ακόμα  εντυπωσιακούς παίχτες, που αποτελούν ένα γαλαξία αστέρων.

Αυτή την Κυριακή 22 Μαρτίου γράφεται ποδοσφαιρική ιστορία σε ένα υπερθέαμα που δεν θέλει να το χάσει κανένας λάτρης του ποδοσφαίρου και θα μεταδοθεί στο OTE Sport 3 HD στις 22:00.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b