MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απογεύματα στο Παίξε και Γέλασε

Η ανάγκη των παιδιών για δημιουργία και έκφραση μας οδήγησαν στο “Παίξε-Γέλασε”, ενός πολυχώρου δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας, σε ένα πολύ ευχάριστο, πρωτότυπο και γεμάτο εκπλήξεις χώρο.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το γεγονός ότι τα παιδιά από τη φύση τους επιθυμούν να εκφράζονται ελεύθερα, να εξερευνούν, να πειραματίζονται και να ανακαλύπτουν το χώρο που τα περιβάλλει, αποτέλεσε το κίνητρο για την δημιουργία διαφόρων εργαστηρίων που λαμβάνουν χώρα στο “Παίξε και Γέλασε” και έχουν ως στόχο να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και δημιουργίας στους μικρούς μας φίλους.

Καθημερινά, από Τρίτη έως Παρασκευή, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το χώρο και να βιώσουν εμπειρίες, να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, γνωριμία με τις τέχνες, με τη μαγειρική και φυσικά ελεύθερο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι Δραστηριότητες:

ΠΕΜΠΤΗ 12/3: “Πιτσίλες μεγάλες και μικρές. Πολύχρωμες και φανταχτερές. Πάνω σε χαρτάκι φτιάχνουν σχεδιάκι”. (Ζωγραφική)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/3: “Μαρούλια, ντομάτες, λάχανο, καρότο, αγγούρι, καλαμπόκι, πιπεριές, αλάτι, ξύδι, μέλι, λάδι και άλλα πολλά… Έλα να διαλέξεις, την σαλάτα σου να φτιάξεις! Συντροφιά μας διατροφολόγος ξακουστή, στα παιδιά αγαπητή, με παιχνίδια πολλά, μια σαλάτα αγκαλιά”. (Μαγειρική)

mageiriki

ΤΡΙΤΗ 17/3: “Χορτόπιτα θρεπτική και νόστιμη πολύ! Σπανάκι θα μυρίσει, την κοιλίτσα να γεμίσει!” (Μαγειρική – από 18 έως 36 μηνών)

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/3: Μια ωραία πεταλούδα που πετούσε μια φορά, είχε κόκκινες και μπλε βουλίτσες! Και ήρθε στου Παίξε Γέλασε τη γειτονιά! (Κατασκευή)

ΠΕΜΠΤΗ 19/3: “Παγκόσμια ημέρα νερού! Νεράκι πίνω από το μπουκαλάκι ! Το κρατώ, δεν το πετώ, στο Παίξε Γέλασε θα ‘ρθω, ανακύκλωση μαθαίνω και το σπίτι ομορφαίνω!” (Κατασκευή)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/3: “Παγκόσμια ημέρα ύπνου! Υπνοβάτες, ροχαλητά, όνειρα κακά, να τα διώξουμε μακριά με μαξιλάρια μαγικά!” (Κατασκευή – Θεατρικό παιχνίδι)

ΤΡΙΤΗ 24/3: “Το Παίξε Γέλασε κάνει τη δική του παρέλαση! Μικροί μας φίλοι φορέστε μπλε παντελονάκι και άσπρο μπλουζάκι και ελάτε να παρελάστε!” (Κατασκευή-παιχνίδια κίνησης – από 18 έως 36 μηνών)

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/3: “Είπαμε και εμείς παρέλαση να δούμε, μπακαλιάρο σκορδαλιά να γευτούμε και να ξεκουραστούμε!” (κλειστά)

paikse

ΠΕΜΠΤΗ 26/3: “Παγκόσμια ημέρα θεάτρου. Εφημερίδα και μαλλάκια, μάτια, μύτη και αυτάκια, υφάσματα και κουρελάκια, κούκλα θα φτιάξω με τα δικά μου τα χεράκια”. (Κατασκευή)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/3: “Υποδεχόμαστε την άνοιξη και τα χελιδόνια! Φέρτε τον Μάρτη σας (βραχιολάκι) για να φτιάξει το κάθε παιδάκι την δική του χελιδονοφωλιά!” (Κατασκευή, ήθη-έθιμα)

ΤΡΙΤΗ 31/3: “Πασχαλίτσα είναι το όνομα της, τυχερός όποιος τη βρει. Έλα κάνε μια ευχή για το Πάσχα που θα ‘ρθει!” (Κατασκευή)

ΤΕΤΑΡΤΗ 1/4: “Λαμπάδες διαφορετικές που θα είναι μοναδικές θα ετοιμάσεις για την μαμά και τον μπαμπά στο Παίξε Γέλασε με διάφορα υλικά!” (Κατασκευή) Εισιτήριο εισόδου: 7€ το παιδάκι

ΠΕΜΠΤΗ 2/4: “Καλτσούλα, ρυζάκι και…. φτιάχνουν ένα….;;; Αχ κουνελάκι-κουνελάκι…πως θα σε φτιάξει κάθε παιδάκι;” (Κατασκευή)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/4: “Θήκες αυγοθήκες θα στολίσουμε! Tραπέζι όμορφο πασχαλινό να διακοσμήσουμε!” (Κατασκευή – Ανακύκλωση)

zografies

ΤΡΙΤΗ 7/4: “Τι κι αν δεν είναι αυγά φαμπερζέ, θα είσαι αυγά Παιξεεεέ Γελασεεεέ!” (Εργαστήρι γύψου – από 18 έως 36 μηνών)

Πληροφορίες:
Όλες οι δραστηριότητες ξεκινούν 18.30
Εισιτήριο εισόδου: 6€ το παιδάκι, εκτός από τη δραστηριότητα 01/04 που είναι 7€ το παιδάκι
Τηλέφωνο: 2109957697 (Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση)     

Παίξε – Γέλασε
Κυπρίων Αγωνιστών 14, Αργυρούπολη

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b