MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σειρές παγκόσμιας ακτινοβολίας σε πρώτη προβολή στον OTE TV

Για τους φαν των τηλεοπτικών σειρών το φετινό πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ ΤV επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις! Σειρές για όλα τα γούστα, που κέρδισαν βραβεία αλλά και απέκτησαν φανατικούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, προβάλλονται καθημερινά σε πρώτη προβολή αποκλειστικά στα κανάλια του ΟΤΕ TV.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σκανάροντας το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του OTE CINEMA 1 HD ξεχωρίζουμε σειρές με καταιγιστική δράση και σέξι παρουσίες (Banshee), σειρές που θα λατρέψει το το γυναικείο κοινό και όχι μόνο (A Girlfriend’s Guide to Devorce), αλλά και σειρές φαντασίας, με εξωγήινους (Defiance) και επικές μάχες της ανθρωπότητας με Αγγέλους (Dominion).

Kάθε Τρίτη στο ΟΤΕ CINEMA 1HD

Στις 21:00 A Girlfriend’s Guide to devorce

Οδηγός διαζυγίου για την Lisa Edelstein (House MD), που ερμηνεύει την Abby, μια πετυχημένη συγγραφέα που ζει την φαινομενικά τέλεια ζωή με τον άνδρα της και τα παιδιά της. Τι θα γίνει όμως όταν και η οικογένεια και η καριέρα της καταρρέουν, όταν χωρίζει με τον άνδρα της; 
Δείτε περισσότερα…

Στις 22:00 ο 2ος κύκλος του Banshee 

banshee
H πολυσυζητημένη σειρά, με την καταιγιστική δράση και τις σέξι παρουσίες, είναι τοποθετημένη στην πολή του Μπάνσι, στην Πενσυλβάνια. Η δυναμική της πόλης θα αλλάξει ολοκληρωτικά όταν ένας πρώην φυλακισμένος θα εμφανιστεί και θα πάρει τη θέση του δολοφονημένου σερίφη, κουβαλώντας τα δικά του μυστικά.


Kάθε Τετάρτη στο ΟΤΕ CINEMA 1HD

Στις 21:00 το Fortitude
1Fortitude
Το Fortitude είναι ένα ειδυλλιακό μέρος, κορυφαία πόλη σε ασφάλεια και περικυκλωμένη από την ομορφιά του Αρκτικού τοπίου και την υπόσχεση για πλούτο και ευκαιρίες. Ποτέ δεν συνέβη τίποτα βίαιο εκεί… Μέχρι που ένας φόνος θα χτυπήσει την πόλη. Ο Dan Anderssen (Richard Dormer), ο τοπικός διοικητής της Αστυνομίας θα πρέπει να ερευνήσει μαζί με τον DCI Morton (Stanley Tucci), έναν detective που έφτασε στην πόλη. Αυτός ο φόνος απειλεί να αποκαλύψει τα μυστικά που κρύβονται σε αυτή η πόλη, αλλά και το ίδιο το μέλλον της.

Στις 22:00 το Orange is the New Black

H ιστορία της Piper Chapman, μιας νεαρής γυναίκας γύρω στα 30 που καταδικάζεται σε φυλάκιση για ένα έγκλημα προ δεκαετίας, την μεταφορά χρημάτων για την έμπορο ναρκωτικό ερωμένη της. Σε σκηνοθεσία Jenji Kohan της σειράς Weeds.
Δείτε περισσότερα…


Kάθε Παρασκευή στο ΟΤΕ CINEMA 1HD… σειρές του φαντασικού στην FRIDAY FICTION Zone

Στις 23:00 Defiance
1defiance general color slide 1
Είμαστε στο έτος 2046 και έχουν περάσει πάνω από τριάντα χρόνια απ’ όταν οι Votans έφτασαν στη Γη. Η δράση επικεντρώνεται στην πόλη Defiance, το πάλαι ποτέ St. Louis των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου καταφθάνει ο μυστηριώδης Jeb Nolan (Grant Bowler) και η προστατευμένη του εξωγήινη Irisa (Stephanie Leonidas).

Και τα Μεσάνυχτα το Dominion
1Dominion
Βασισμένο εν μέρει στην ταινία “Legion” του 2010, το Dominion είναι ένα υπερφυσικό δράμα/περιπέτεια για τους φαν του είδους. Ο Θεός εξαφανίζεται και εν απουσία του ο αρχάγγελος Γαβριήλ και ένας στρατός κατώτερων Αγγέλων διεξάγουν πόλεμο ενάντια στην ανθρωπότητα, πιστεύοντας ότι αυτή ευθύνεται για την απουσία του Θεού. 25 χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου, η ανθρωπότητα επιβιώνει σε λίγες οχυρωμένες πόλεις. Ο αρχάγγελος Μιχαήλ επέλεξε να συνταχθεί με την ανθρωπότητα εναντίον του Γαβριήλ, ζώντας ανάμεσα στους ανθρώπους στην πόλη Βέγκα (το πρώην Λας Βέγκας), μέχρι τη στιγμή που ο σωτήρας μιας προφητείας εμφανιστεί για να σώσει την ανθρωπότητα.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b