MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παραμυθένιες Κυριακές με την Κάρμεν Ρουγγέρη στον Πολυχώρο Πολιτισμού Γαλαξίας

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Νέας Σμύρνης φέρνει τα παραμύθια κοντά στα παιδιά. Στο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού “Γαλαξίας”, τις Κυριακές από την 1η Μαρτίου έως και τις 3 Μαΐου, η γνωστή για την πορεία της στο παιδικό θέατρο, Κάρμεν Ρουγγέρη, καλεί τα παιδιά να την ακολουθήσουν σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο μουσική, χορό, τραγούδι, παιχνίδι και πολύ κέφι.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η ίδια και οι συνεργάτες της, ειδικευμένοι στο θεατρικό παιχνίδι, Ελένη Ζιώγα (ηθοποιός, τραγουδίστρια, μουσικός, εκπαιδευτικός), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (ηθοποιός, τραγουδίστρια), Στέφανος Βαρελάς (συνθέτης, κιθαρίστας, τραγουδοποιός, εκπαιδευτικός), Έρρικα Αλαμάνου, (εικαστικός), παρουσιάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο επτά κλασικά παραμύθια.

Κάθε φορά η Κάρμεν Ρουγγέρη θα διηγείται ένα παραμύθι και αμέσως μετά τα παιδιά θα το ζωντανεύουν, αυτοσχεδιάζοντας, με μουσική, χορό και ενδυματολογικά στοιχεία, με σκοπό να συμμετέχουν και τα ίδια στη ροή του παραμυθιού.

Για τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Νέας Σμύρνης στόχο αποτελεί όχι μόνο η διασκέδαση και η ψυχαγωγία, αλλά και η ανάπτυξη της δημιουργικότητας των παιδιών, με τη βοήθεια της παραδοσιακής τέχνης του παραμυθιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους -όχι μόνο στους δημότες Νέας Σμύρνης.

Πρόγραμμα παραμυθιών:

1/3 Χένσελ και Γκρέτελ
8/3 Σταχτοπούτα
15/3 Ο λύκος και τα επτά κατσικάκια
29/3 Κοκκινοσκουφίτσα
5/4 Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα
26/4 Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι
3/5 Η μικρή γοργόνα

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 18.00

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης στα τηλέφωνα:
2109310408 και 2132025922 – 924 | Email: [email protected] 

Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης
Ελ. Βενιζέλου 16, Νέα Σμύρνη 

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b