MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Λυσιστράτεια 2015 – Φιλανθρωπικό φεστιβάλ για την γυναίκα στο θέατρο Ελεύθερη Έκφραση

Το θέατρο “Ελεύθερη Έκφραση” της Μαίρης Ιγγλέση από το 2013 γιορτάζει και έχει θεσμοθετήσει τα “Λυσιστράτεια”, ένα φιλανθρωπικό φεστιβάλ που τιμά τη Γυναίκα.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Φέτος, το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 20.00 τιμά τρεις ξεχωριστές κυρίες με σπουδαίο κοινωνικό έργο. Τη δήμαρχο Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, τη διευθύντρια της οργάνωσης «Γιατροί χωρίς σύνορα» Μαριέττα Προβοπούλου και την καλύτερη νέα ερευνήτρια του 2011 δρ. Αναστασία Παπαδοπούλου, η οποία άνοιξε θεραπευτικό δρόμο στην αντιμετώπιση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.

2013: Τιμήθηκε η σύζυγος του δασκάλου Σπύρου Πρίμπα από το 16ο Δημοτικό σχολείο Αιγάλεω ο οποίος έχασε τη ζωή του στην οικοδομή δουλεύοντας συμπληρωματικά μετά τις περικοπές μισθών του κλάδου του.

2014: Τιμήθηκε η διευθύντρια του 7ου Δημοτικού σχολείου Νέας Ζωής Ασπρόπυργου Ματίνα Βαβούλη, η διευθύντρια με την ντουντούκα, που με το πάθος της τα τσιγγανάκια έπαψαν να είναι αναλφάβητα.

Τις γυναίκες θα βραβεύσει η περσινή τιμώμενη Ματίνα Βαβούλη.

Μετά την ολοκλήρωση των βραβεύσεων θα παιχτεί η παράσταση «Κουαρτέτο Τσέχωφ» σε μετάφραση Λυκούργου Καλλέργη και σκηνοθεσία Μαίρης Ιγγλέση.

Τα “Λυσιστράτεια 2015” είναι με ελεύθερη είσοδο για τις γυναίκες, χωρίς φυσικά να αποκλείονται και οι άντρες!

Σάββατο 7 Μαρτίου στις 20.00
Κρατήσεις θέσεων: 2108645400

Θέατρο «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ»
Λέσβου 8, Κυψέλη (ύψος Πατησίων 212, στάση Καλλιφρονά)

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b