MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το dress code του Αγίου Βαλεντίνου!

Οι πιο γνωστές εταιρίες εσωρούχων παρουσιάζουν τη συλλογή τους για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Eσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα set που να σας ταιριάζει και να φορέσετε το πιο sexy χαμόγελό σας!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Retro look με δαντέλα & διαφάνειες!

H συλλογή Intimissimi υιοθετεί μία παιχνιδιάρικη προσέγγιση απέναντι στα κλασικά αποπλανητικά εσώρουχα. Μαλακές υφές με clean-cut γεωμετρικές γραμμές, όπως σουτιέν τριγωνάκια με ενθέματα από δαντέλα και voile (αραχνοειδές ύφασμα), μυτεροί ώμοι και πλέξεις από δαντέλα, ψηλόμεσα σλιπ με λεπτομέρειες από στρας.

body intimi
Το Τριγωνικό στυλ επικρατεί και στα babydoll, όπου το σατέν συνυπάρχει με το γοητευτικό see-through εφέ. Η Δαντέλα πρωταγωνιστεί στα αμάνικα floral κορμάκια που αγκαλιάζουν τη φιγούρα και τα οποία όταν δεν «κρύβονται» ως μυστηριώδεις λεπτομέρειες μέσα από τα ρούχα, διεκδικούν τα βλέμματα ως outerwear clothing – ενώ το στιλιστικό στοιχείο που υπογραμμίζει την φορέσιμη προσωπικότητά τους δεν είναι άλλο από τη chic ζώνη με τα στρας.

Επίσης, λεπτές αντιθέσεις επικρατούν χάρη στις total white lace λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τα ενισχυμένα σουτιέν και τα χαμηλόμεσα σλιπ.
intimi22
Όλα τα lingerie κομμάτια της Valentine capsule collection εκφράζουν ένα ονειρικό, retro look στολισμένο με στρας και δαντελένιες πλέξειs που που αποπνέουν μια σίγουρη, θηλυκή γοητεία.

 intimi44

Οι Άγγελοι πάνε στην… κόλαση!

Η Συλλογή Valentine της Victoria’s Secret παρουσίασε την κολεξιόν για την μέρα του Αγ.Βαλεντίνου και μας απογείωσε… Οι “Άγγελοι” της κολεξιόν μας πάνε στην κόλαση με τα πιο εντυπωσιακά εσώρουχα. 

victoria11
esorouxo2
esorouxo4 


Sexy or Funny;

tenezis11

Το sexy feeling εκφράζεται με ρομαντικά και θηλυκά lingerie items, με γοητευτικές κομψές διαφάνειες και nude στοιχεία.

tene22
Επίσης, την ημέρα των ερωτευμένων, η Valentine συλλογή Tezenis εκφράζει και το funny girl προτείνοντας σχέδια με χιούμορ όπως cartoon φιγούρες.

tene33

Η χρωματική γκάμα της σειράς αγκαλιάζει το μαύρο αλλά και τις nude αποχρώσεις, το απαλό ροζ, το βαθύ μπλε.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b