MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ice Fun Park στη Helexpo Μαρούσι

Αποδράστε στην καρδιά των Βόρειων προαστίων, στο “Ice Fun Park” στη Helexpo Μαρούσι για να κάνετε πατινάζ πάνω σε πραγματικό πάγο και να παίξετε με τα παιδιά σας, καθημερινά έως 27 Φεβρουαρίου.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ένα μεγάλο, κλειστό παγοδρόμιο, το μεγαλύτερο στα Βόρεια Προάστια, διαστάσεων 300 τ.μ., σας περιμένει για ατέλειωτες φιγούρες, πιρουέτες και κόλπα πάνω στον πάγο. Πιαστείτε λοιπόν χέρι-χέρι, γονείς και παιδιά, και στροβιλιστείτε στο πανέμορφο παγοδρόμιο του “Ice Fun Park” στη Helexpo Μαρούσι!

pagodromio

Και μην ξεχνάτε: Οι μικροί παγοδρόμοι που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα πάνω στον πάγο, μπορούν να μάθουν να γλιστρούν και να κόβουν βόλτες με ασφάλεια είτε με λίγη βοήθεια από τα “πιγκουινάκια”, είτε από τους εκπαιδευμένους δασκάλους, που είναι διαθέσιμοι να τα καθοδηγήσουν.

Το παγοδρόμιο καλύπτεται ολόκληρο από τέντα ώστε να πατινάρετε με άνεση και ασφάλεια, ακόμη και όταν ο καιρός είναι βροχερός!

Λειτουργεί κάθε Παρασκευή από τις 17.00 έως τις 22.00 και το Σάββατο και την Κυριακή θα βρίσκεται στη διάθεση σας όλη την ημέρα, για 12 ώρες, από τις 10.00 έως τις 22.00 το βράδυ.

karouzel 

Εκτός από το παγοδρόμιο, σας περιμένουν ακόμα 5 κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ: Το μοναδικό Mickey Carousel, για να ταξιδέψετε στην χώρα των αγαπημένων ηρώων του Μίκυ, η Αλυσίδα με τις περιστρεφόμενες, ιπτάμενες καρέκλες, το χρωματιστό Τραινάκι για χαρούμενες βόλτες, τα Τραμπολίνο για ατέλειωτες τούμπες και η Πανοραμική Ρόδα, το αγαπημένο όλων ferries wheel, που δίνει πολύχρωμο τόνο στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας.

trenaki hele 

Αυτά είναι τα παιχνίδια που θα χαρίσουν ώρες διασκέδασης και ξεφαντώματος στα παιδιά, χαρίζοντας τους μια αξέχαστη εμπειρία! 

trampolino

Και εάν πεινάσετε σας περιμένει ένα μοναδικό καφέ snack bar για να απολαύσετε τα ροφήματα σας, πολλές λιχουδιές και να χαλαρώσετε όλοι, μικροί και μεγάλοι.

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b