MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μετά τις Χρυσές Σφαίρες, τώρα σφαίρα για τα Όσκαρ

Με τις Χρυσές Σφαίρες σκηνοθεσίας αλλά και καλύτερης δραματικής ταινίας στις αποσκευές της, η ταινία “Μεγαλώνοντας” (Boyhood) μπαίνει δυναμικά στην τελική ευθεία της κούρσας για τα Όσκαρ 2015. Μαζί της και οι υπόλοιπες ταινίες που ήταν υποψήφιες για Χρυσή Σφαίρα, καθώς θεωρούνται τα πρώτα φαβορί για υποψηφιότητα και στα Όσκαρ.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, ημέρα αναγγελίας των υποψήφιων για Όσκαρ ταινιών, είναι πλέον προ των πυλών. Ο ηθοποιός Chris Pine, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Cheryl Boone Isaacs, και οι σκηνοθέτες Alfonso Cuarón και J.J. Abrams, θα αναγγείλουν τις υποψηφιότητες για τις 24 κατηγορίες βραβείων σε μία ειδική συνέντευξη τύπου στο Academy’s Samuel Goldwyn Theater στο Beverly Hills.

Έτσι ξεκινάει και επίσημα η κούρσα των Όσκαρ που θα ολοκληρωθεί στις 22 Φεβρουαρίου στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες. Οικοδεσπότης της τελετής απονομής, θα είναι ο Neil Patrick Harris, εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός αλλά και ιδιαίτερα δημοφιλής στο διαδίκτυο με πάνω από δέκα εκατομμύρια followers στο Twitter και συνεχή παρουσία στα social media.
oscars2015-host hp-banner s

Μετά την περσινή- διάσημη -μαζική selfie της Ellen Lee DeGeneres στην τελετή, η Ακαδημία δείχνει ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπεί δυνατά στο παιχνίδι της επικοινωνίας του θεσμού.

Ellen Lee DeGeneres

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b