MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κάθε Τρίτη Βγαίνουμε Αθήνα: Ζωντανεύει και πάλι η πόλη!

Η πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων «Κάθε Τρίτη Βγαίνουμε Αθήνα» επιστρέφει! Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να ζωντανέψει και πάλι το κέντρο της πρωτεύουσας, οι πολίτες της να βγουν έξω και να εκμεταλλευτούν τις οικονομικές προσφορές της.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις εστίασης της πόλης, απολαμβάνουμε καφέ, γευόμαστε πρωτότυπα μενού και συνεχίζουμε για ποτό σε δημοφιλή μπαρ της πόλης, με τιμές απολύτως ελκυστικές. Για όλη τη διάρκεια της δράσης, τα συμμετέχοντα εστιατόρια, καφέ, μπαρ θα προσφέρουν προτεινόμενα μενού σε φιλικές τιμές:

  • 10 ευρώ Μενού
  • 2 ευρώ Καφέ
  • 5 ευρώ Ποτό
  • 12 ευρώ Κρασί (φιάλη)


small_afissaΜέσα σε αυτήν την ειδικά σχεδιασμένη δράση του, ο Δήμος Αθηναίων επιδιώκει να τονώσει τον κλάδο της εστίασης και να ζωντανέψει ξανά το κέντρο της πόλης, μένοντας πιστός στους βασικούς στόχους της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα διαρκεί όλη μέρα. Κάθε κατάστημα προσφέρει το δικό του μενού. Η τιμή των 2€ περιλαμβάνει όλους τους καφέδες

Info
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής: 210 5277564 – 570
Πληροφορίες για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, καθώς και αίτηση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου cityofathens. Δείτε εδώ, τη λίστα των καταστημάτων που συμμετέχουν στη δράση.

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b