MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bill Cosby: Έσπασε την σιωπή του για το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης

Ο Bill Cosby απάντησε για πρώτη φορά σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, που έχουν σπιλώσει τους τελευταίους μήνες το όνομά του. Ο γνωστός αφροαμερικανός κωμικός ζήτησε από τα “μαύρα media” να μείνουν ουδέτερα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο 77χρονος Bill Cosby σε συνέντευξη του στην New York Post εξήρε τη γυναίκα του για τη “δύναμη” που έδειξε, για να σταθεί πλάι του σε αυτό το σκάνδαλο, καθώς τον έχουν κατηγορήσει πάνω από 12 γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση. Ο κωμικός ηθοποιός τόνισε ότι είχε δεχτεί συμβουλές να μην απαντήσει σε αυτές τις καταγγελίες.

Ο Cosby ζήτησε ακόμα από τους δημοσιογράφους, ιδίως εκείνους που έχουν το ίδιο χρώμα με αυτόν, να τηρήσουν ουδέτερη στάση. “Περιμένω τα μαύρα media να τηρήσουν τα standards της αριστείας στην δημοσιογραφία και όταν το κάνεις αυτό, οφείλεις να υιοθετείς ουδέτερο πνεύμα” δήλωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα ακούστηκε αισιόδοξος και υποστήριξε ότι η αγάπη και η δύναμη του γυναικείου κόσμου τον βοήθησαν να αντέξει την πίεση της αρνητικής δημοσιότητας.

Λίγο αργότερα πάντως έκοψε απότομα τη συνέντευξη, λέγοντας: “Δεν θέλουν να μιλάω στα ΜΜΕ”.

Προσφάτως, η αστυνομία του Λος Άντζελες ερευνά το θέμα, έπειτα από καταγγελίες της Judy Huth ότι ο Cosby ασέλγησε εις βάρος της όταν αυτή ήταν 15 χρονών. Υποστήριξε ότι τη έδωσε αλκοόλ και την ανάγκασε να κάνει σεξ μαζί του στην Έπαυλη του Playboy το 1974. Από την πλευρά του, ο Cosby έκανε μήνυση στην 55χρονη, υποστηρίζοντας ότι τον εκβιάζει, για να βγάλει λεφτά και την περιγράφει ως “απόλυτη ψεύτρα”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b