MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Νίκος Γερακάρης παρουσιάζει το βιβλίο του Εσωτερικός Μετανάστης στο Ξενοδοχείο Electra Palace

Την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι, θα γίνει η παρουσίαση του βιωματικού βιβλίου του Δημοσιογράφου Νίκου Γερακάρη, με τίτλο “Εσωτερικός Μετανάστης”, στο Ξενοδοχείο Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18, Πλάκα).

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Για τα γεγονότα που έζησε από την παιδική του ηλικία, όταν η πολυμελής οικογένεια του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ομηρικό χωριό της Μάνης Οίτυλο, έως και την αποχώρησή του από την Εθνική Τράπεζα στην οποία εργάστηκε, ως υπεύθυνος Τύπου, επί 28,5 χρόνια, γράφει ο Νίκος Γερακάρης στο βιβλίο του με τίτλο “Εσωτερικός Μετανάστης”.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο, επί 16 χρόνια Διευθυντής της Καθημερινής, Μίμης Παπαναγιώτου, ο μέχρι πέρυσι Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Κώστας Μενουδάκος και ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

Από τις σελίδες του βιβλίου παρελαύνουν πρόσωπα και γεγονότα απο την πολιτική και κοινωνική ζωή των τελευταίων δεκαετιών, μεγάλες προσωπικότητες που απασχόλησαν έντονα το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και “ξαναζωντανεύουν” πτυχές γεγονότων που ο Νίκος Γερακάρης κάλυψε δημοσιογραφικά όπως η τελευταία εκτέλεση στην Ελλάδα.

Κεντρική διάθεση – Εκδόσεις Ποταμός
2107231271

Περισσότερα από Σεμινάρια / Διαλέξεις
VIMA_WEB3b