MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα της Αθήνας!

Ούτε ένα… ούτε δύο, αλλά τέσσερα Χριστουγεννιάτικα πάρκα έχουν στηθεί ήδη σε διάφορες περιοχές της Αθήνας προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να μπουν σε γιορτινή διάθεση ξορκίζοντας το άγχος και τη μιζέρια της καθημερινότητας! Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι εδώ πασπαλισμένο με μπόλικο ψεύτικο χιόνι και χρυσόσκονη και μας καλεί ν’ ανέβουμε πάνω σε καρουζέλ, να στροβιλιστούμε στα παγοδρόμια, να φωτογραφηθούμε με αγιοβασίληδες και να αγοράσουμε δωράκια και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.Από τη Μαρία Γεωργιλάκη

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

SNOW
“Snow Land” στο ΟΑΚΑ
Μια νέα πόλη δημιουργήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια πόλη μαγική, χιονισμένη, γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! πήγαινε στην πιο παγωμένη -χριστουγεννιάτικη- πόλη της Ελλάδας!

Πληροφορίες:
Σπύρου Λούη & Κύμης, Ο.Α.Κ.Α. Καλογρέζα, Μαρούσι
Καθημερινές 15.00 – 21.00, Σαββατοκύριακα 10.00 – 21.00
Από τις 20 Δεκεμβρίου Καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 10.00
Εισιτήριο 7€ (περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες)
Free Parking. www.snow-land.gr

factory

“The Christmas Factory” στην Τεχνόπολις Γκάζι
Ένα πρωτότυπο, πολύχρωμο και παραμυθένιο χωριό φιλοξενεί η “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Στο εντυπωσιακό “The Christmas Factory, ετοιμάζονται χιλιάδες δώρα που θα χαρίσει ο Άι Βασίλης στα παιδιά ολόκληρου του κόσμου. Έως 6 Ιανουαρίου 2015 μικροί και μεγάλοι επισκέπτες ανακαλύπτουν όλα τα “μυστικά” εργαστήρια παιχνιδιών και τα μαγικά μονοπάτια της κορυφαίας Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης. Πολλές παραμυθένιες γωνιές, ποικίλες δράσεις και δεκάδες πανέμορφα μονοπάτια για να εξερευνήσετε!

Πληροφορίες:
Από τις 10.00 έως τις 22.00, καθημερινά έως 6 Ιανουαρίου 2015
Είσοδος: 5€ Περιλαμβάνει (Santa’ s House, Toy’ s Factory,  Sweet Factory, Digital Christmas) 
Συμπεριλαμβάνεται δωρεάν καλλιτεχνικό πρόγραμμα
www.thechristmasfactory.gr

santa5 zps96eec81f
“Santa Claus Kingdom” στο MEC
Ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο κλειστό θεματικό πάρκο 12.000 τ.μ. γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και παιχνίδια για τα παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά στο βάθος στην καρδιάς τους… Φέτος τα Χριστούγεννα στο χιονισμένο “Santa Claus Kingdom”, θαυμάστε το φαντασμαγορικά φωτισμένο παγοδρόμιο, περιπλανηθείτε στο μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα Μυθολογικό Πάρκο, δείτε συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, κάντε χιονοτσουλήθρα, δοκιμάστε τις νοστιμιές της κουζίνας του Άι Βασίλη, εκπαιδευτείτε για να γίνετε οι χρήσιμοι βοηθοί του και ξεχάστε για αρκετές ώρες τον έξω κόσμο στο Santa Claus Kingdom.

ΚΕΔΡΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!

Πληροφορίες:
Ανοιχτά καθημερινά από τις 11.00 ως τις 23.00
ΜΕΚ Παιανίας: Λεωφόρος Αθηνών- Λαυρίου 301
Αττική Οδός, έξοδος 17 (Κάντζα)
Μετρό, σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας
Τηλ: 2106199777
www.santaclauskingdom.com

AFISA CS-07 santa 1

Christmas Star: στη Helexpo Maroussi

Ένα Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο με πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά όλων των ηλικιών. 6D cinema, παγοδρόμιο, πίστα roller skates, τσουλήθρα snow disc, τραμπολίνο, wipe out, στίβος μάχης, συγκρουόμενα, ποδήλατα 4 x 4, ρόδα (το αγαπημένο όλων ferries wheel), τρενάκι, mini καρουσέλ, μεγάλος παιδότοπος με φουσκωτά και πολλά άλλα!  Στο χώρο φιλοξενείται και ένα μεγάλο φιλανθρωπικό bazaar τα έσοδα του οποίου θα προσφερθούν σε ιδρύματα της Πρόνοιας.

ΚΕΔΡΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!

Πληροφορίες:
Helexpo Palace: Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι. 210 6196948
Από 12 Δεκεμβρίου 2014 – 4 Ιανουαρίου 2015
Ανοιχτά καθημερινά: 10:00 – 22:00
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ (ενήλικες), 12 ευρώ (παιδιά). Ειδική τιμή για ανέργους 6 ευρώ (ενήλικες), 6 ευρώ (παιδιά)
Στην τιμή περιλαμβάνονται ΟΛΑ τα παιχνίδια.
www.christmas-star.gr

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b