MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
19
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο φωτογράφος Μάρκος Δολόπικος εκθέτει στο Λονδίνο

Η γκαλερί του Camera Café στο Λονδίνο, θα γίνει ο τέταρτος σταθμός της έκθεσης Μεγαλουπόλεις του Μάρκου Δολόπικου. Αυτή τη φορά, ο Μάρκος Δολόπικος διάλεξε να παρουσιάσει τη δουλειά του σε ένα χώρο σημείο αναφοράς στο κέντρο του Λονδίνου, από όπου περνάνε καθημερινά εκατοντάδες καλλιτέχνες, την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, στις 18:00.

Monopoli Team

Ένα τολμηρό εγχείρημα, αφού μετά την έκθεση στο Βερολίνο και το έμπειρο κοινό του, αυτή τη φορά τα έργα του θα παρουσιαστούν σε ένα κοινό το οποίο κατά κύριο λόγο θα αποτελείται από ανθρώπους της τέχνης.

Ενα ταξίδι κάπως σύντομο αλλά σε βάθος. Ενα ταξίδι μνήμης, αναμνήσεων, παραστάσεων και εικόνων, μέσα σε μεγαλουπόλεις. Μια φευγαλέα ματιά που όμως αφήνει βαθεία χαραγμένη, στο «σκληρό δίσκο» της μνήμης μας, την εικόνα που καταγράφουν τα μάτια μας.

Μία σειρά φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε μεγαλουπόλεις, λίγο πριν ή μετά το ξημέρωμα. Άψυχα, καπνισμένα και μουντά κτίρια γίνονται πρωταγωνιστές ενός υποφαινόμενου δράματος, όπου το άσπρο, το μαύρο, το μέγεθος και ο κόκκος της φωτογραφίας γραπώνουν τη ματιά του θεατή. Το Δέος απέναντι στο δυναμικά όμορφο και αβυσσαλέο. Εδώ ο φακός χορογραφεί υποδηλούμενα βιώματα και σπάει τις αντιστάσεις του θεατή.

Camera Café – 44 Museum Street, London

Περισσότερα από Εικαστικά