MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
08
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Party Time στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Από τις 26 Δεκεμβρίου 2014 έως τις 18 Ιανουαρίου 2015 ο Γιώργος Κιμούλης θα παρουσιάσει το έργο του Harold Pinter «Party Time», κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Είναι μία παράσταση, που βασίζεται στα πολιτικά έργα του Pinter “Party Time”, “Mountain language”, “One for the road” και “The new world order”.
Το θέμα αυτής της παράστασης είναι η πολιτική απάθεια ως προϊόν της συστημικής βίας και της κρατικής τρομοκράτησης.

“Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στο τι είναι «πραγματικό» και στο τι είναι «μη πραγματικό». Ούτε ανάμεσα στο τι είναι αληθές και στο τι είναι ψευδές. Νομίζω, πως δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι ή αληθινό ή ψευδές. Μπορεί να είναι και τα δύο: και αληθινό και ψευδές. Πιστεύω πως αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν κάποιο νόημα και μπορούν να εφαρμοστούν στη διερεύνηση της πραγματικότητας μέσω της τέχνης. Έτσι, ως συγγραφέας, τους υποστηρίζω. Αλλά ως πολίτης, δεν μπορώ! Ως πολίτης οφείλω ν’ αναρωτηθώ: Τι είναι αληθές; Τι είναι ψευδές;” Αυτές τις σκέψεις είχε γράψει ο Πίντερ το 1958, 28 χρονών. Σκέψεις που επανέλαβε το 2005, τρία χρόνια πριν πεθάνει, όταν παρελάμβανε το Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία – διαμόρφωση: Γιώργος Κιμούλης
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Διεύθυνση: Τόνια Αρβανίτη

Παίζουν:
Αναστασία Κατσιναβακη, Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Κοτσαρίνης, Ντέπυ Μαλλιαρού, Ισιδώρα Μπουζιούρη, Ελπίδα Μπραουδάκη, Αρετή Ντάλιου, Στάθης Παναγιωτίδης, Βασίλης Πουλάκος, Γιώργος Στριφτάρης, Χρήστος Συριώτης, Ειρήνη Τσάβα.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Harold Pinter
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης


Παίζουν: Αναστασία Κατσιναβακη, Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Κοτσαρίνης, Ντέπυ Μαλλιαρού, Ισιδώρα Μπουζιούρη, Ελπίδα Μπραουδάκη, Αρετή Ντάλιου, Στάθης Παναγιωτίδης, Βασίλης Πουλάκος, Γιώργος Στριφτάρης, Χρήστος Συριώτης, Ειρήνη Τσάβα.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Όλα… Λάθος!: Η ξεκαρδιστική κωμωδία επιστρέφει στο Θέατρο Αθηνά
ΘΕΑΤΡΟ
Κατερίνα Γώγου: Το Γαμώτο που Δεν Έζησα, του Ανδρέα Ζαφείρη στη Σκηνή Brecht-2510
ΘΕΑΤΡΟ
Prison… Κέικ, της Μαρίας Ν. Κίτρα για 2η χρονιά στο Θέατρο Αλκμήνη
ΘΕΑΤΡΟ
Ρομπέν, η Καρδιά του Δάσους: Η νέα οικολογική περιπέτεια του Μικρού Εθνικού στο Θέατρο REX
ΘΕΑΤΡΟ
Η Γυναίκα της Ζάκυθος, από την Ομάδα «Σημείο Φυγής» στο Θέατρο Φούρνος
ΘΕΑΤΡΟ
Νεφέλωμα Ωμέγα: Η παράσταση της ομάδας Κι όμΩς κινείται επιστρέφει στο Θέατρο Ροές
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες: Το κλασικό έργο του Βερν γίνεται ένα μαγικό ταξίδι για παιδιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
ΘΕΑΤΡΟ
Κολυμπώντας στον αέρα, της Σάρλοτ Τζόουνς για 2η χρονικά στο Θέατρο 104
ΘΕΑΤΡΟ
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, του Γιάννη Ρίτσου στο Θέατρο Αλκμήνη
ΘΕΑΤΡΟ
«The Exam»: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην Εφηβική Σκηνή του Θεάτρου Λαμπέτη, σε σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη
ΘΕΑΤΡΟ
Άσπρα Άλογα: Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης στο Θέατρο Μαβίλη με το σπουδαίο ιψενικό έργο
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Κος Ζυλ: Η ανατρεπτική εκδοχή της «Δεσποινίδος Τζούλιας» από τον Θωμά Μοσχόπουλου για 2η χρονιά στο Θέατρο Πόρτα