MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
15
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Nine Lives Bazaar: δώρα αγάπης για τα γατάκια της πόλης!

Αγαπάτε τις γάτες, το shopping και το καλό φαγητό;Έχετε τρεις λόγους, για να επισκεφθείτε το μπαζάρ των Εφτάψυχων, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου από τις 10.00 έως τις 14.00, στο Arcadia Center, στο Παγκράτι (Εμπεδοκλέους 26, Πλατεία Βαρνάβα).

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να ρεμβάσετε με τις μουσικές επιλογές της Σίλας Λάππα, να γευτείτε τις γκουρμέ λιχουδιές του La Chocolatiere και να ζαλιστείτε με το μεστό άρωμα των κρασιών των Αμπελώνων Αντωνόπουλου.

Επίσης μπορείτε να βρείτε, τα πρωτότυπα κοσμήματα από αυθεντικό καουτσούκ γνωστού Βραζιλιάνου σχεδιαστή καθώς και τις δημιουργίες από ασήμι της Sherry Duray-Kelaidis, που σίγουρα θα συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα, ενώ το σώμα σας θα νιώσει τη γοητεία της βίντατζ υφής των ρούχων από τη συλλογή με τις δωρεές.

Όλα αυτά και πολλά περισσότερα, καθώς και η παρουσίαση του νέου Ημερολογίου των Εφτάψυχων για το 2015. Τα έσοδα όλα, θα διαθετούν για τους σκοπούς του δικτύου και την φροντίδα των αδέσποτων γατιών της Αθήνας.

unnamed

Σχετικά με την Nine Lives Greece
Οι Εφτάψυχες – Nine Lives είναι ένα δίκτυο εθελοντών, με σκοπό τη μείωση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων γατών μέσα από προγράμματα στείρωσης-σύλληψης-επανατοποθέτησης. Ταυτόχρονα ταΐζει και παρέχει κτηνιατρική φροντίδα σε περισσότερες από 400 γάτες που ζουν στο κέντρο της Αθήνας.

Τα μπαζάρ και οι δωρεές των φίλων του σωματείου, είναι η μόνη πηγή εσόδων του.

www.ninelivesgreece.com

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b