MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Oι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Με σημαντικές κινηματογραφικές πρεμιέρες έρχεται το πρώτο τριήμερο του Οκτωβρίου, όπως τη νέα ταινία του Fincher και το «Ιστορίες για αγρίους», που κέρδισε κοινό και κριτικούς ήδη από τις Νύχτες Πρεμιέρας. Εκτός, όμως, από το σινεμά, η θεατρική σεζόν αρχίζει με σημαντικές και δοκιμασμένες παραστάσεις, ενώ υπάρχουν κι ενδιαφέρουσες συναυλίες.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΣΙΝΕΜΑ

-“Ιστορίες για Αγρίους“: Έξι διαφορετικές ιστορίες για την ανθρώπινη αγριότητα από τον αργεντινό σκηνοθέτη Damián Szifrón με τις ευλογίες και την βοήθεια στην παραγωγή του Πάμπλο Αλμοδόβαρ. Η πιο ενδιαφέρουσα ταινία αυτής της εβδομάδας αποτελεί ένα συμπαγές και σαρκαστικό πορτρέτο μιας κοινωνίας γεμάτης συγκρούσεις, παραλογισμό, διαφθορά, κλείνοντάς μας το μάτι με ισχυρές δόσεις μαύρου χιούμορ.
1istories gia agrious

-“Το κορίτσι που εξαφανίστηκε
: Η πολυαναμενόμενη ταινία του David Fincher περιγράφει την περίεργη ιστορία της εξαφάνισης μιας γυναίκας εγκλωβισμένης σε έναν γάμο με προβλήματα. Ο Ben Affleck θα γίνει ύποπτος στα μάτια της κοινής γνώμης και της δικαιοσύνης για την εξαφάνιση της συζύγου του. Οι αποκαλύψεις έρχονται μαζί με θεαματικές ανατροπές σε αυτό το περίπλοκο θρίλερ.

ΜΟΥΣΙΚΗ:

Χρήστος Θηβαίος στο Σταυρό του Νότου: Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την 20χρονη δισκογραφία του αλλά και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του.
Παρ. 22:30 στο Σταυρό του Νότου (Φραντζή και Θαρύπου 35-37)

Λεωνίδας Μπαλάφας στο Stage: Ο αγαπητός μουσικός θα παρουσιάσει τραγούδια από όλες τις δισκογραφικές του δουλειές, τραγούδια που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί δισκογραφικά αλλά και “πειραγμένα” τραγούδια άλλων δημιουργών. Ήχοι, rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, ήχοι από όλη τη μουσική γκάμα, παντρεμένοι σε ένα μείγμα, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό, αυτοσχεδιασμοί πάνω στο προσωπικό του ύφος.
Παρ. 21:00 στο Stage Volume 1 (Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου)

ΘΕΑΤΡΟ

“Blasted- Ερείπια” στο Πορεία: Σκληρή, σκοτεινή, βαθιά δραματική η παράσταση “Blasted- Ερείπια” της διαχρονικά τολμηρής Σάρα Κέιν ανεβαίνει ξανά στο θέατρο Πορεία σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Πρωταγωνιστούν οι Ακύλλας Καραζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Μιχάλης Αφολάνιο.
Παρ, Σαβ, Κυρ. 21:00 στο θέατρο Πορεία (Τρικόρφων 3-5 και Γ Σεπτεμβρίου 69)
1blasted ereipia

“Αστερισμοί” στο θέατρο Νέου Κόσμου: Η παράσταση που μας ταξιδεύει σε μια χαοτική, αλλά και βαθιά συγκινητική ιστορία ενός έρωτα που κινείται σε παράλληλα σύμπαντα, σε σκηνοθεσία Β. Θεοδωρόπουλου και με το εξαιρετικό δίδυμο της Στεφανίας Γουλιώτη και του Μάκη Παπαδημητρίου, επαναλαμβάνεται και φέτος.
Σάββατο 19:00, Κυριακή 21:30 στο Θέατρο Νέου Κόσμου Αντισθένους 7 & Θαρύπου

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b