MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κουκλοθέατρο

Η Τοσοδούλα στο θέατρο Θυμέλη – Έλλης Βοζικιάδου

Το θέατρο «Θυμέλη» αποκτά την δική του Κουκλοθεατρική Σκηνή και σε συνεργασία με τις κουκλοπαίκτριες Μαργαρίτα Δημητρούση και Γεωργία Μαυρουδή θα παρουσιάσει την «Τοσοδούλα», ένα από τα ομορφότερα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, από 18 Oκτωβρίου 2014 μέχρι 24 Ιανουαρίου 2015, κάθε Σάββατο στις 12.00 και για έκτακτες προγραμματισμένες παραστάσεις εντός κι εκτός θεάτρου.

Μαρίνα Πυλαρινού

Η παράσταση αφηγείται την ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που γεννήθηκε μέσα από ένα μαγεμένο λουλούδι! Η «Τοσοδούλα», χαριτωμένη και μικροσκοπική δεν διστάζει να αναμετρηθεί με μεγάλες δυσκολίες, προκειμένου να υπερασπιστεί τις αληθινές αξίες της φιλίας και της αγάπης! Στο ταξίδι της θα συναντήσει τον βάτραχο, την ποντικίνα, τον τυφλοπόντικα, το χελιδόνι και άλλα πλάσματα, που το καθένα θα την οδηγήσει σε διαφορετικά μέρη μέσα στο δάσος! Η Τοσοδούλα γεμάτη κουράγιο και αγάπη στην καρδιά, θα βρει τη δύναμη να ακολουθήσει το αληθινό μονοπάτι της ελευθερίας που καταλήγει στην απόλυτη ευτυχία, στο βασίλειο των λουλουδιών!

Κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 8 χρονών.
Διάρκεια: 60′
Τιμή εισιτηρίου: 8€ το άτομο. Για τους ενήλικες τιμή εισιτηρίου 4€ με καφέ ή αναψυκτικό
Πάρκινγκ πλησίον θεάτρου με ειδική τιμή 5€ για τους θεατές της παράστασης

Παιδικά πάρτυ
Στο άνετο και κομψό φουαγιέ του θεάτρου μπορείτε να διοργανώσετε μετά την παράσταση εντελώς δωρεάν το πάρτυ γενεθλίων ή τη γιορτή του παιδιού σας ή οποιαδήποτε άλλη εορταστική εκδήλωση. Με την αγορά 20 εισιτηρίων και άνω στην εκπτωτική τιμή των 6€ το άτομο, σας παρέχεται ο χώρος του φουαγιέ για το πάρτι του παιδιού σας μαζί με μουσική, dj, χορό, θεατρικό παιχνίδι, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις (για την τούρτα και το μπουφέ θα πρέπει να προνοήσετε εσείς, με φαγητό ή σνακς που θα φέρετε από το σπίτι ή με catering της επιλογής σας).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Χανς – Κρίστιαν Άντερσεν
Σκηνοθεσία: Μαργαρίτα Δημητρούση, Γεωργία Μαυρουδή



Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b