MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Φέτα με τη Βασίλισσα στο 104

Από τις 25 Οκτωβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι και τέλος Νοεμβρίου η Κατερίνα Βρανά εμφανίζεται σόλο σε μια παράσταση 90 λεπτών, στις 21.15 στο θέατρο 104. Θα παρουσιάζει το έργο “Φέτα με τη βασίλισσα”. Τιμή παραστάσεων 10 ευρώ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μετά τις sold out εμφανίσεις σε Αγγλία, Σκωτία και Αυστραλία, το κορίτσι θαύμα του βρετανικού stand up comedy επιστρέφει στα πάτρια εδάφη με νέες εμφανίσεις της αλλά και με την απόφαση να διαχειριστεί μαζί με το Θέατρο 104 το μοναδικό stand up comedy club στην Ελλάδα με διεθνείς προδιαγραφές.

Η Κατερίνα, εκτός από τη διεθνή της καριέρα στο stand-up, διαχειρίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια ένα από τα πιο επιτυχημένα κόμεντι κλαμπ του Λονδίνου, το Angel Comedy. Κατά συνέπεια, βρίσκεται σε ιδανική θέση να ξεκινήσει κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα.

Η Κατερίνα Βρανά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η απόφασή της να σπουδάσει υποκριτική στην Αγγλία την έφερε σε επαφή με τον κόσμο της stand up comedy. Τον Νοέμβριο του 2011 βρέθηκε στο Λος Άντζελες για εμφανίσεις και αμέσως μετά παρουσίασε το πρώτο ελληνικό σόλο σόου της στην Αθήνα, το “Μαραζώνω στην Ξενιτιά”, για 3 μόνο παραστάσεις. Λόγω επιτυχίας, το σόου αυτό ξανανέβηκε τον Μάρτιο του 2012 στην Αθήνα και από τον Μάιο του 2012 παιζόταν μιά φορά τον μήνα στο Λονδίνο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Τον Μάιο του 2012 η Κατερίνα πήρε μέρος στο TEDx Thessaloniki, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του BBC να μιλήσει για την Ελληνική κρίση και σε ραδιοφωνικές εκπομπές του BBC και του ΒΒC World. Από τις αρχές του 2013 παρουσιάζει το πρώτο της σόλο σόου στα Αγγλικά “Feta with the Queen” σε Λονδίνο και Αθήνα, και στα Φεστιβάλ Μελβούρνης, Μπράϊτον και Εδιμβούργου 2013 όπου έγινε sold out, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από τον διεθνή τύπο.

Το 2014 το “Feta with the Queen” έγινε sold out στο Φεστιβάλ της Αδελαΐδας και του Εδιμβούργου και σε μια σειρά 26 παραστάσεων στην Αθήνα τον Απρίλιο κ Μάϊο, στα Αγγλικά και στα Ελληνικά. Το “Feta With The Queen” είναι το μοναδικό σόλο σόου stand-up comedy στον κόσμο που παρουσιάστηκε σε δύο γλώσσες κι έγινε sold out και στις δύο γλώσσες σε τρεις χώρες.

Όταν βρίσκεται στην Αγγλία, εμφανίζεται καθημερινά σε παραστάσεις stand-up comedy και τρέχει ένα από τα πιό πετυχημένα comedy clubs του Λονδίνου, το Angel Comedy.

Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα- Στάση Μετρό Κεραμικός
τηλ. 210 3455020 – 6940290312

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Κατερίνα Βρανά


Παίζουν: Κατερίνα Βρανά

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου: Η νέα κωμωδία της Φωτεινής Αθερίδου στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης
ΘΕΑΤΡΟ
Σλάντεκ, του Έντεν φον Χόρβατ στο ΠΛΥΦΑ
Θεατρικά Νέα
Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί τη «Locandiera» του Γκολντόνι στο Θέατρο Τέχνης
ΘΕΑΤΡΟ
Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα: Το Μιούζικαλ, της Βάσιας Αργέντη στο Θέατρο Αθηνών
ΘΕΑΤΡΟ
Αναζητώντας την Ελένη, της Νατάσας Νταϊλιάνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Ξεκίνα από την Αρχή και συνέχισε μέχρι Να φτάσεις στο Τέλος, από την ομάδα κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Ροές
ΘΕΑΤΡΟ
Το Ξενοδοχείο Η Νύχτα που Πέφτει, του Νάνου Βαλαωρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Θεατρικά Νέα
50 χρόνια Θεσσαλικό Θέατρο: Ο «Μισάνθρωπος» της Ιόλης Ανδρεάδη σε Λάρισα και Αθήνα
ΘΕΑΤΡΟ
Τα Μαγικά Χριστούγεννα του Πινόκιο: Ένα μιούζικαλ για όλη την οικογένεια στο Christmas Theater
ΘΕΑΤΡΟ
Οι γείτονες από πάνω, του Cesc Gay στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
ΘΕΑΤΡΟ
Δάκρυ στο Φίδι, από την ομάδα Hippo Theatre Group στο Bios
ΘΕΑΤΡΟ
Κουνελόκολλα: Μια performance της Χρυσής Βιδαλάκη στο θέατρο στη Σάλα