MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
07
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Αστερισμοί σε σκηνοθεσία Β. Θεοδωρόπουλου στο θέατρο του Ν. Κόσμου

Η Στεφανία Γουλιώτη και ο Μάκης Παπαδημητρίου αποτελούν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θεατρικά ζευγάρια στην νέα παράσταση που σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Το έργο “Αστερισμοί” του Βρετανού θεατρικού συγγραφέα Νικ Πέιν παρουσιάζεται και φέτος στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου. Παραστάσεις Σάββατο 19:00, Κυριακή 21:30 από τις 4 Οκτωβρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Μάριαν και ο Ρόλαντ. Εκείνη θεωρητική φυσικός κι εκείνος μελισσοκόμος, συναντιούνται σ’ ένα φιλικό σπίτι κι έτσι αρχίζει η ερωτική τους ιστορία. Ή τουλάχιστον μια από τις πολλές πιθανότητες αυτής της ιστορίας. Γιατί σύμφωνα με την κβαντική θεωρία, που μελετάει η Μάριαν, στο κβαντικό πολυσύμπαν, κάθε επιλογή που έχεις κάνει, κάθε απόφαση που έχεις πάρει ή δεν έχεις πάρει στη ζωή σου, όλα αυτά συνυπάρχουν σ’ ένα αφάνταστα πολύπλοκο σύστημα από παράλληλα σύμπαντα. 

Το έργο ανέβηκε τον Ιανουάριο του 2012 στο Ρόγιαλ Κορτ του Λονδίνου και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους μεταφέρθηκε με εξαιρετική επιτυχία στο θέατρο Duke of York’s του Γουέστ Εντ. Βραβείο καλύτερου έργου 2012 εφημερίδας Evening Standard, Βραβείο Χάρολντ Πίντερ 2012.

Μετάφραση: Δημήτρης Κιούσης, Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Nina Simone - 4 οκτάβες Ελευθερίας: Σε νέο χώρο για λίγες μόνο παραστάσεις
ΘΕΑΤΡΟ
Η Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. της Λένας Κιτσοπούλου “πάει” Θεσσαλονίκη
ΘΕΑΤΡΟ
Les Grands Ballets Canadiens για τρεις βραδιές στο Μέγαρο Μουσικής
ΘΕΑΤΡΟ
Αρχιμάστορας Σόλνες, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
ΘΕΑΤΡΟ
Μνήμη-Λήθη, σε σκηνοθεσία Αλίκης Στενού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Τα Χρόνια: Καραζήσης και Χατζόπουλος φέρνουν στη σκηνή το εμβληματικό έργο της Αννί Ερνώ
ΘΕΑΤΡΟ
Το Γάλα, του Βασίλη Κατσικονούρη ξανά στο Θέατρο Σταθμός
Θεατρικά Νέα
Άκου μικρέ, ο Πειραιάς βομβαρδίστηκε: Ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Η Λέλα και η Λέλα, του Ανδρέα Στάικου ξανά στο Θέατρο Φούρνος
ΘΕΑΤΡΟ
Λήθη, του Δημήτρη Δημητριάδη στο BIOS
ΘΕΑΤΡΟ
Φθινοπωρινή ιστορία, του Αλεξέι Αρμπούζωφ σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη στο Θέατρο Αργώ
ΘΕΑΤΡΟ
Καλλιόπες, του Γιάννη Αδελιανάκη στο Θέατρο Καλλιρόης