MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Χάνσελ και Γκρέτελ: Το μυστικό του σοκολατόδεντρου στο Μικρό Παλλάς

Aπό τις 18 Οκτωβρίου στο Μικρό Παλλάς, οι μικροί φίλοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού με την Σταχτοπούτα, τη Χιονάτη με τους Νάνους, το Αστερόπαιδο, τον Τζακ (με την φασολιά του), τη μαμά της Τοσοδούλας, την Πεντάμορφη, τον Πρίγκιπα της Ωραίας Κοιμισμένης, ακόμη και μ’ ένα ρεβύθι. Θα τους υποδεχθούν, όλοι μαζί, στο χρωματιστό Ζαχαροπλαστείο του Χάνσελ και της Γκρέτελ, αποφασισμένοι να σας προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία γέλιου, συγκίνησης και αληθινής ψυχαγωγίας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε αυτήν την αναζήτηση όμως δεν είναι απερίσπαστοι. Οι ήρωες των άλλων γνωστών παραμυθιών, καταφεύγουν στο ζαχαροπλαστείο, ζητώντας λύσεις στα ποικίλα προβλήματα της ζωής που προκύπτουν …μετά το παραμύθι. Ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, με τη συμβολή του Βιβλίου των Συνταγών και των μαγεμένων σοκολατογλυκών προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους, με απρόσμενα αποτελέσματα.

Μια φαντασμαγορική παράσταση με «έξτρα δόση» μαγείας και ταχυδακτυλουργικά κόλπα, αφού όλος ο θεατρικός χώρος μεταμορφώνεται με special effect και αληθινή μυρωδιά σοκολάτας σ’ ένα «σύμπαν» που θα ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις των παιδιών. Εμπνευσμένο από το βραβευμένο πανευρωπαϊκά βιβλίο «9 Παραμύθια και Μια Ξύλινη Κουτάλα».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία-Επιμέλεια κειμένου: Σταύρος Στάγκος
Ηθοποιοί: Αγγελική Καρυστινού, Πάρις Λύκος, Φωτεινή Αθερίδου, Σταύρος Βόλκος, Ισιδώρα Δωροπούλου, Έκτορας Λιάτσος, Μαρία Παπαφωτίου

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο 15:00
Κυριακή 11:30, 15:00

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 10€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Σταύρος Στάγκος


Παίζουν: Αγγελική Καρυστινού, Πάρις Λύκος, Φωτεινή Αθερίδου, Σταύρος Βόλκος, Ισιδώρα Δωροπούλου, Έκτορας Λιάτσος, Μαρία Παπαφωτίου

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b