MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Barbra Streisand: Ο νέος δίσκος που σπάει ρεκόρ στην ιστορία του Billboard

Με το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της “Partners”, η Barbra Streisand εξασφαλίζει το #1 του Billboard 200 Album Chart, καταφέρνοντας να γίνει η μοναδική καλλιτέχνης που με τα άλμπουμ της βρίσκεται στο #1 για έξι συνεχόμενες δεκαετίες.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η Barbra Streisand είναι η κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνης σε πωλήσεις. Είναι η μοναδική γυναίκα που βρίσκεται στο Top 10 των καλλιτεχνών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής. Βρέθηκε για πρώτη φορά στην κορυφή του chart τον Οκτώβριο του 1964 με το “People”. Ακριβώς 50 χρόνια μετά βρίσκεται στην κορυφή για άλλη μια φορά με το Partners. 12 κλασσικά τραγούδια, 12 εκπληκτικοί ερμηνευτές και 12 μοναδικά ντουέτα με την Barbra που θα γράψουν ιστορία.

Έχοντας ηχογραφήσει 51 χρυσούς, 30 πλατινένιους και 13 πολυπλατινένιους δίσκους στην καριέρα της, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έφτασαν στο #1: “People,” “The Way We Were,” “A Star is Born,” “Guilty,” “The Broadway Album,” “Greatest Hits Volume 2,” “Back to Broadway,” “Higher Ground,” “Love is the Answer” and now “Partners.” Με αυτά τα 10 η Streisand, είναι η μοναδική γυναίκα καλλιτέχνης με τα περισσότερα #1 άλμπουμ στην ιστορία του Billboard.

Η ίδια έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook:
“Ακούγοντας πως το “Partners” βρέθηκε στο #1 των chart, ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα χαράς. Μαθαίνοντας πως έχει #1 άλμπουμ για 6 συνεχόμενες δεκαετίες με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη και ευγνομωνώ που έχω τόσους fans. …Είναι ιδιαίτερα γλυκό, από τη στιγμή που μπορώ να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με τους εξαιρετικούς και ταλαντούχους “partners” που είχα τη χαρά να τραγουδήσουμε μαζί¨Michael Bublé, Stevie Wonder, John Mayer, Babyface, Billy Joel, Blake Shelton, Lionel Richie, Andrea Bocelli, John Legend, Josh Groban, τον αγαπημένο μου γιο Jason Gould…και τέλος, Elvis Presley…forever The King! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Rob Stringer και την οικογένειά μου στην Columbia Records, τον manager μου Marty Erlichman, την δημιουργική μου ομάδα σε αυτό το δίσκο – Kenny Edmonds, Walter Afanasieff, Dave Reitzas, Bill Ross, και Jay Landers…και Ken Sunshine… Τα καταφέραμε παιδιά!!

Με πολύ αγάπη, Barbra”

imagesΣτις 11 Αυγούστου, Η Barbra Streisand ανακοίνωσε μέσα από το Instagram, την κυκλοφορία του νέου της δίσκου “Partners”. To άλμπουμ περιέχει κλασσικά τραγούδια της Barbra Streisand, που ερμηνεύει μαζί με κορυφαίους τραγουδιστές, όπως οι Andrea Bocelli, Michael Bublé, Billy Joel, John Legend, John Mayer, Lionel Richie, Stevie Wonder, αλλά και τον Elvis Presley, μέσω της νέας τεχνολογίας. H εκτέλεση παραγωγής πραγματοποιήθηκε από την Streisand και τον Jay Landers, ενώ την παραγωγή έκαναν οι ‘Babyface’ και Walter Afanasieff.

Track Listing for “Partners”
1. It Had To Be You with Michael Bublé
2. People with Stevie Wonder
3. Come Rain Or Come Shine with John Mayer
4. Evergreen with Babyface
5. New York State Of Mind with Billy Joel
6. I’d Want It To Be You with Blake Shelton
7. The Way We Were with Lionel Richie
8. I Still Can See Your Face with Andrea Bocelli
9. How Deep Is The Ocean with Jason Gould
10. What Kind Of Fool with John Legend
11. Somewhere with Josh Groban
12. Love Me Tender with Elvis Presley

 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b